آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۹۳۳

حسین هدایتی تکلیف کاوه رضایی را مشخص کرد؟+عکس

حسین هدایتی در واکنش به هوادارانی که از او تقاضای جذب کاوه رضایی را دارند پیامی ارسال کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اینستاگرام هدایتی این روزها مرجعی شده برای ارسال درخواست تماشاگران پرسپولیس؛ همه او را به خاطر حمایت از باشگاه محبوب‌شان ستایش می‌کنند اما در کنار آن خواسته‌های نقل و انتقالاتی زیادی دارند که در روزهای اخیر بیشتر آنها مربوط به بحث جذب کاوه رضایی بوده است.


هدایتی چند مرتبه در جذب بازیکنان پرسپولیس کمک مالی به این باشگاه داشته و به تازگی هم اعلام کرده اگر نیاز باشد مجددا این کار را انجام خواهد داد که به همین منظور هواداران نیز از او می‌خواهند در شرایط فعلی مقدمات حضور مهاجم ذوب‌آهن را فراهم آورد.


پیوستن رضایی به پرسپولیس در روزهای اخیر به صورت جدی از سوی مسؤولان این باشگاه دنبال شده اما گفته می‌شود شروطی که او در نظر گرفته موجب شده مدیران پرسپولیس در جذب او مردد باشند و فعلا برای گرفتن این بازیکن دست نگه دارند.


اما با این وجود طاقت برخی از هواداران پرسپولیس طاق شده و آنها می‌خواهند رضایی به تیم‌شان بیاید و بارها و بارها از هدایتی کمک خواستند اما این حامی مالی امشب در آخرین پست اینستاگرامی خود به این افراد پیام مهمی ارسال کرد که در زیر می‌خوانید:


«دوستان براى چندمین بار عرض می‌کنم من هم مثل شما یک هوادارم ودر خدمت باشگاه، کمک‌هاى من چه بلاعوض و هدیه، چه قرض الحسنه به باشگاه است. نه بطور مسقیم به بازیکن، و هیچگونه نقشى در انتخاب بازیکن ومذاکرات ندارم. یک هوادار حامى و پشتیبان باشگاه همدلى و صبورى می‌کند. اطمینان داشته باشید مذاکرات باید با حفظ عزت و مصالح باشگاه صورت گیرد و همه دارند تلاش می‌کنند انتخاب براساس نیاز تیم که موجب تقویت تیم شود صورت گیرد. هیچگونه مشکل مالى نیست ولى قبول هرشرطى هم به مصلحت باشگاه و تیم نیست. هیچ جاى نگرانى نیست. شما در این شب‌هاى عزیز ماه رمضان دعاگوى بیماران بویژه استاد شجریان باشید که حال خوبى ندارند. دعاگوى معیشت و اشتغال و نیازمندان و زندانیان باشید. همه انرژی را براى فوتبال نذارید، حیف این ماه دعا و عزیز می‌گذره فرصت دعا را ازدست ندید. التماس دعا.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
این همه فقیر و بدبخت توی این کشور هست ؛ بهتر نیست ایشان دل اونا رو بدست بیارن ؟!!!!
0
0
آرمان
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۱
ببخشید شما چه کاره اید که از فردی بهترین لحظات عمرش را خدمت رقاصه ووطن فروشان بوده برایش از مردم نجیب ایران تقاضای دعا کنید اون از همان فاحشه های اون ور آب تقاضا کنن
2
4
محمد
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
شجریان اینقدر محبوب و بزرگ هست که با چرندیات امثال شماها محبوبیتش ازبین نره...پس جای ملت ایران حرف نزن جناب ....دم هدایتی گرم و درو بر استاد شجریان.
ناشناس
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
خودت چيكاره اي!!!
چيكاره اي كه خودت نخود هر آشي ميكني
علیرضا
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
استغفرالله... قضاوت تنها کار خدای عزیز است...کمی به کار خودمان برسیم و دردهای روحی خودمان را درمان کنیم تا اینکه دیگران را بین جهنم و بهشت تقسیم کنیم....
مجتبي
United States of America
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸
دعا گويه پول شويي شما هم باشيم .چطوره
5
2
پربازدیدترین آخرین اخبار