کد خبر:۵۲۰۰۳۲
با ۱۲ پله صعود؛

دانشگاه علم و صنعت در جایگاه ۵۷ دانشگاه‌های قاره آسیا قرار گرفت

طبق نتایج منتشر شده رتبه‌بندی۲۰۱۶ دانشگاه‌ها توسط موسسه تایمز که در تاریخ ۲۰ ژوئن (۳۰ خردادماه ۱۳۹۵) توسط این موسسه منتشر شد، دانشگاه علم و صنعت ایران با ۱۲ رتبه صعود، در جایگاه ۵۷ در بین ۲۰۰دانشگاه برتر قاره آسیا قرار گرفت.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنی


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ طبق نتایج منتشر شده رتبه بندی۲۰۱۶ دانشگاه ها توسط موسسه تایمز که در تاریخ  ۲۰ ژوئن (۳۰ خردادماه ۱۳۹۵) توسط این موسسه منتشر شد،  دانشگاه علم و صنعت ایران با ۱۲ رتبه صعود در جایگاه ۵۷ در بین ۲۰۰دانشگاه برتر قاره آسیا قرار گرفت.


به گزارش دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران، این دانشگاه برای دومین بار با ارائه و ثبت آمار مورد نیاز در رتبه بندی تایمز شرکت می کند که پیش از این و در سال ۲۰۱۵ حایز رتبه ۶۹ در قاره آسیا شده بود.


گفتنی است، در رتبه بندی تایمز پنج شاخص عملکردی  دانشگاه ها شامل: آموزش،پژوهش، استنادات،وجهه بین المللی(دانشجو و استاد بین‌المللی و همکاری بین المللی) و درآمد صنعتی مورد بررسی قرار می گیرد.


شایان ذکر است در این رتبه بندی  دانشگاه علم و صنعت ایران پس از دانشگاه صنعتی شریف (با رتبه ۵۲)،در رتبه دوم  در بین ۸ دانشگاه  کشور قرار گرفته است. سایر دانشگاه های کشور در این رتبه بندی به ترتیب شامل دانشگاه صنعتی اصفهان(۶۱)، دانشگاه امیر کبیر(۷۶)، دانشگاه علوم پزشکی تهران (۱۱۰-۱۰۱)،دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی (۱۴۰-۱۳۱)،دانشگاه تهران(۱۵۰-۱۴۱) و دانشگاه شهید بهشتی (۱۶۰-۱۵۱) هستند.


در بین ده دانشگاه برتر قاره آسیا که همگی از شرق آسیا هستند دانشگاههایی از جمله دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه علم وصنعت هنگ کنگ و دانشگاه توکیو قرار گرفته ­اند.


روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار بزرگ را که مرهون زحمات همه دانشگاهیان معزر و محترم دانشگاه علم وصنعت ایران می باشد، به آنان تبریک گفته و دستیابی افتخارات روز افزون علمی و پژوهشی را در عرصه ملی و بین المللی برای دانشگاه علم و صنعت ایران آرزو دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار