علی عرب، عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به اعلام خبر تک رقمی شدن نرخ تورم گفت: این درست است که قیمت یک سری از کالاها تغییر نکرده، اما وضعیت کالاهای مورد نیاز مردم ملاک بهتری برای سنجش اوضاع اقتصادی است. سئوال اساسی این است که این تورم یک رقمی توانسته است بر کیفیت زندگی قشر پایین و متوسط جامعه تاثیر بگذارد یا خیر؟
وی در ادامه افزود: باید دید آیا قیمت ارزاق مورد نیاز مردم که در زندگی روزمره مصرف می شوند واقعا در یک سال اخیر ثابت بوده؟ ارزاقی مثل برنج، محصولات لبنی و... که مایحتاج اصلی مردم است از سال گذشته تا امسال کمتر از ده درصد افزایش قیمت داشته است؟
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه تورم یک طرف فضای اقتصادی است خاطر نشان کرد: طرف دیگر این قضیه قدرت خرید مردم است. آیا قدرت خرید مردم افزایش پیدا کرده است؟ آیا یک کارمند یا یک کارگز ساده می تواند خانواده خود را نسبت به سال قبل بهتر تامین کند یا خیر؟
عرب با اشاره به اینکه لبنیات در یک سال گذشته افزایش بیش از ده درصدی داشته افزود: وقتی مردم تحت فشار قرار بگیرند مصرف برخی کالاهای مورد نیاز مانند لبنیات کاهش پیدا می کند و این کاهش مصرف تاثیرات بدی در دراز مدت خواهد گذاشت و کیفیت زندگی مردم را پایین خواهد آورد.
وی با بیان اینکه مسئولین باید صادقانه واقعیت های اقتصادی را به مردم بگویند خاطرنشان کرد: مردم تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگران و تاخیر در حقوق معلمان را می بینند. وقتی مردم چیز دیگری می بینند، دولت هر چقدر هم که بگوید تورم تک رقمی است فایده ای ندارد.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان در پایان گفت: وقتی همه این ها را کنار هم میگذاریم به این نتیجه می رسیم که به نظر می رسد مسئولین به دنبال توجیه و ایجاد یک فضای مثبت کاذب برای خود هستند. مسئولین قصد دارند به مردم بگویند اتفاقات خوبی افتاده در حالی که شاید مردم چیزی را در واقعیت نبینند.
دولت میخواد با ایجاد گرانی و بی توجهی به قشر ضعیف جامعه که اکثریت مردم را تشکیل میدهد باعث شود که مردم از سرلجبازی در انتخابات ریاست جمهوری کمتر شرکت کنند که قشر مرفه با شرکت در انتخابات دوباره روحانی را سرکار بیاورند