به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، ناصر سراج در حاشیه همایش سراسری قوه قضائیه در جمع خبرنگار در خصوص گلایه رئیسجمهور از سازمان بازرسی و دیگر سازمانهای نظارتی نسبت به چرایی عدم ورود به ماجرای فیشهای حقوقی مدیران پیش از رسانهای شدن این مسئله به تسنیم اظهار داشت: ما پیش از این نیز در بازرسیهای خود پروندههایی از این تخلفات را تشکیل داده بودیم ولی با توجه به حفظ آبروی افراد اقدام به رسانهای کردن آنها نکردیم.
وی در ادامه گفت: مثلاً درباره موضوع مدیرعامل بانک رفاه که اخیراً نیز فیش حقوقی وی جنجالسازی شده است، گزارش تخلف کلان وی در زمان تصدیگری در بانک ملی را نیز داشتیم ولی با فشار آقای حسین فریدون و لابیگری وی این فرد در سمت مدیرعامل بانک رفاه قرار گرفت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سؤال که آیا مستقیماً برادر رئیسجمهور به شما فشار وارد کرد تا وی به عنوان مدیرعامل بانک رفاه انتصاب شود، گفت: بله و من امروز هم که وی را در این همایش دیدم به او گفتم که با فشار شما این اتفاق افتاد و ما معتقدیم که هر فردی که مشکل داشته باشد در هر سمتی قرار گیرد مشکلآفرین خواهد بود.
سراج ادامه داد: به نظر شما با توجه به این فشارها چه کار دیگری از قوه قضائیه برمیآید؟!
وی در خصوص جزئیات پرونده قبلی مدیرعامل بانک رفاه خاطرنشان کرد: این پرونده در حال حاضر در دادسرا قرار دارد و موضوع آن مربوط به اخذ تسهیلات بسیار کلان است که وی و خانوادهاش در زمان مسئولیت در بانک ملی دریافت کرده است.
منبع: فرهنگ نیوز
بنده معتقدم در این جور موارد بایدآیت الله آملی لاریجانی یک اقدام مقتدرانه کنند. اینطور نمیشود که افرادی بیایند و به قضات و افراد مجری قانون فشار بیاورند . پس حاج آقای لاریجانی چه کار میکنند؟ الی ماشاءالله افرادی هستند در سخن گفتن انقدر جذاب و دانشمندانه صحبت میکنند که ما افراد معمولی چیزی از حرفهایشان متوجه نمی شویم ولی در عمل می بینیم هیچ اقدامی صورت نگرفته . فقط حرف بوده و حرف. خدا ما را به راه راست هدایت کند که بجای بازی با الفاظ و کلمات عمل کنیم . آمین یا رب العالمین