اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود طهماسیان، دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی نقشه برداری محض در نشست خبری که امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: طی سه سال متوالی دانشگاه شهید بهشتی کنگره بین المللی نقشه برداری مغز را برگزار می کند و در این کنگره تعداد زیادی از پزشکان، نورولوژیست، روانپزشکان و متخصصین ریاضی و فیزیک شرکت می کنند.
وی افزود: همایش امسال مصادف با چهلمین سالگرد کشف اف دی جی پت اسکن به عنوان اولین اولین روش تصویربرداری عملکردی مغز توسط پروفسور عباس علوی از دانشگاه پنسیلوانیا نیز می باشد. این روش قبل از ام آر ای کشف شد و این در حالی است که در کشور ما تنها سه مرکز این تصویربرداری را انجام می دهند، در حالی که در ترکیه 260 پت اسکن وجود دارد.
دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی نقشه برداری مغز گفت: امسال این کنگره در سطح بزرگتر و منظم تری برگزار می شود و 35 سخنران مدعو از کشورهای مختلف داریم. اساتیدی از برجسته ترین دانشگاه های جهان نظیر آکسفورد، لندن، پنسیلوانیا، کوپنهاگ، آرهوس، آآلتو، دانمارک جنوبی ژنو، آمستردام و برلین در این همایش حضور دارند و مخاطبین این همایش تمامی متخصصین نورولوژی، جراحی اعصاب، روانپزشکی، نوروپاتولوژی، توانبخشی، دانشمندان علوم اعصاب، علوم شناختی، روانشناسان، مهندسی پزشکی و فیزیک دان ها می باشند.
طهماسیان در ادامه بیان داشت: همچنین اولین گردهمایی کنسرسیوم مراکز تحقیقاتی علوم اعصاب و علوم شناختی نیز در حاشیه همایش برگزار می شود و در این همایش یک جلسه به همت یونسکو با عنوان اخلاق در تکنولوژی برگزار می شود.
وی در ادامه تاکید کرد: این کنگره از تاریخ 27 تا 29 شهریور در سالن ابوریحان بیرونی مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد.
دبیر اجرایی سومین کنگره بین المللی نقشه برداری مغز در خصوص نقشه برداری مغز گفت: این علم یک علم نوپاست و ما توانسته ایم با متخصصان جهان که در این علم صاحب نظر هستند، ارتباط برقرار کنیم.
طهماسیان با بیان اینکه نقشه برداری مغز یک روش غیرتهاجمی برای دیدن مغز می باشد، خاطر نشان کرد: نقشه برداری مغز در ایران سه سال است که با همت اساتیدی چون دکتر زارعی بنای پیشرفت داشته، اما به دلیل کارشکنی ها نتوانسته آن طور که باید جای خود را در علم روز در ایران باز کند.