به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خوراکیهای سبوسدار همچون آرد سبوسدار، جو، برنج قهوهای از مواد غذایی سالم در نظر گرفته میشوند زیرا حاوی فیبر خوراکی هستند که میتواند احتمال ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش دهد.
همچنین این نوع از خوراکیها باعث میشود پاکسازی سیستم گوارشی راحتتر انجام شود و همچنین مواد غذایی مدت زمان بیشتری در معده بماند و بنابراین فرد بدون مصرف کالری مازاد احساس سیری داشته باشد.
خوراکیهای حاوی فیبر به بهبود سطح کلسترول خون و کاهش خطر سکته مغزی و چاقی نیز کمک میکنند.
محققان آمریکایی با بررسی روی بیش از ۷۸۶ هزار نفر دریافتند به ازای مصرف هر ۱۶ گرم خوراکیهای سبوسدار احتمال مرگ زودهنگام 7 درصد کاهش پیدا کرده و همچنین مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی ۹ درصد کمتر میشود.
کارشناسان همچنین دریافتند مصرف سه وعده خوراکیهای سبوسدار در روز با کاهش ۲۰ درصدی خطر مرگ و ۲۵ درصدی مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
به گزارش مدیکال دیلی، در سراسر جهان به افراد توصیه میشود خوراکیهای سبوسدار بخش اصلی رژیم غذاییشان در نظر گرفته شود اما آنان همچنان به میزان کافی از این خوراکی مصرف نمیکنند.