کد خبر:۵۲۳۷۰۳
به همت پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف؛

مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی برگزار می‌شود

اولین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت سمت (ساخت موتورهای توربینی)، پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف و  معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می گردد.

 


دانشگاه صنعتی شریف به منظور توسعه فناوری های زیرساختی برای رسیدن به فناوری طراحی و ساخت موتور توربینی، شناخت استعدادهای برتر و ایجاد جریان دانشجویی برای حل مسائل فناورانه مربوطه رویداد فانوس موتور توربینی را تحت سه محور اصلی طراحی و ساخت موتورهای میکروجت، ارتقای فنی موتورهای مینی جت و طراحی و ساخت قطعات موتورهای توربینی و تحت نظارت سازمان های حامی برگزار می نماید.


رویداد فانوس دارای سه مرحله است که در ابتدا در یک دوره دو ماهه طراحی اولیه تیم ها در کنار مشاوران و مربیان متخصص آموزش های لازم را می بینند و سپس طرح ها مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

 

از طرح های برتر طی دوران طراحی مفهومی که حدود 6 ماه است تحت نظر حمایت خواهد شد و سپس از طراحی مفهومی های مناسب به منظور ساخت نمونه اولیه و سپس فروش آن پشتیبانی های حداکثری به عمل خواهد آمد، بنابراین تنها شرط حضور در این رویداد علاقمندی به پیشرفت در حوزه فناوری های موتور توربینی می باشد.


دوره مذکور از تاریخ 2 مرداد ماه آغاز می شود.


لازم به ذکر است، علاقمندان به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ ۱۲ تا ۲۵ تیر ماه فرصت دارند به آدرس fanooschallenge.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار