کد خبر:۵۲۵۷۴۶

رونمایی ازجدیدترین فیش‌های حقوقی

در حالی که برخی مدیران از فیش‌های حقوقی نجومی برخوردارند، تحقیقات کیهان حاکی است ده‌ها هزار تن از مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی حتی حداقل حقوق و مستمری را نیز دریافت نکرده و صاحب فیش‌های حقوقی ذره‌بینی هستند!

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی در مناظره تلویزیونی پیش از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: «در بحث عدالت باید به مساله رانت و فساد اشاره شود... در عدالت اجتماعی حمایت از محرومین باید در اولویت باشد، کسانی که حقوق ثابت دارند کارمندان، کارگران مورد توجه قرار گیرند و زنان بیکار نیز نیازمند توجه هستند. در بین زنان افراد 20 تا 29 سال در زمره بیکاران هستند. ما باید عدالت را در تمام امکانات کشور مشاهده کنیم و یکی از راه‌های آن این است که همه احساس کنند به صورت برابر می‌توانند از امکانات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی که در کشور وجود دارد، استفاده کنند.» 

 

در آغاز ماجرای افشای فیش‌های نجومی در روزنامه‌های زنجیره‌ای و رسانه‌های اصلاح‌طلب موجی برخاست مبنی بر اینکه این اقدام را نوعی سیاسی‌کاری جلوه دهند. اما با گذشت زمان و انتشار فیش‌های بیشتر دیگر راه بر هر نوع توجیهی بسته شد. چرا که این فیش‌ها گویای نکاتی مهم بود از جمله اینکه عده‌ای از منافذی که در قانون هست سوءاستفاده کرده و در شرایطی که کشور دچار مشکلات اقتصادی است و حتی در مواردی با کمبود بودجه مواجه است برای بیت‌المال کیسه‌ها دوخته‌اند.

 

این موضوع وقتی دردناکتر می‌شود که می‌بینیم مثلا در افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی همواره با مشکل کمبود بودجه مواجه بوده‌ایم. با این اوصاف چگونه می‌توان حقوق‌های نجومی برخی از مدیران را توجیه کرد؟! 

 

در این رابطه نگاهی گذرا به دریافتی‌های بخشی از مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی واقعیت‌های بسیاری را روشن می‌کند. سازمانی که در طی چند سال گذشته مورد بحث و بررسی بسیاری قرار گرفته است و حاشیه‌هایی نیز در مورد پرداخت‌های نجومی داشته است. ماه گذشته سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا کف دریافتی مستمری‌بگیران حدود ۷۰۰ هزار تومان است و سقف دریافتی آنها تا هفت برابر این مبلغ است، اظهار کرد: «کف و سقف دریافت مستمری‌بگیران براساس ماده ۴۱ قانون تامین اجتماعی همین‌گونه است؛ اما ما در حال حاضر اعلام می‌کنیم که حداقلی‌بگیر با مبلغی که گفته شد در سازمان تامین اجتماعی نداریم و با مزایایی که برای حداقلی‌بگیران در نظر گرفته‌ایم سرجمع دریافتی آنها به ۹۰۰ هزار تومان می‌رسد.» یعنی بر مبنای آنچه مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفته است در میان مستمری‌بگیران این سازمان دریافتی پایین‌تر از 900 هزار تومان نیست. این در حالی است که مطابق اسنادی که به دست کیهان رسیده است «چند ده هزار نفر» از مستمری‌بگیران این سازمان نه تنها دریافتی 900 هزار تومانی ندارند بلکه مبلغ دریافتی آنها کمی بیشتر از نصف آن چیزی است که به عنوان کف دریافتی اعلام شده است؛ یعنی رقمی به مراتب پایین‌تر از 700 هزار تومان.

 

فیش‌های ذره‌بینی!

 

تصویر فیشی که در این شماره کیهان منتشر شده است نمونه‌ای از همان چند ده هزار نفر از مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی است که دریافتی آنها از مبلغی که به عنوان کف دریافتی تعیین شده نیز به مراتب پایین‌تر است و از آنها به عنوان فیش‌های ذره‌بینی می‌توان نام برد! در این فیش مبلغ قابل پرداخت 4/435/440 ریال است که حدود 256 هزار تومان کمتر از حداقل تعیین شده برای مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی است. این در حالی که مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی یک ماه پیش مدعی شده بود «حداقلی بگیر (با حقوق حدود ۷۰۰ هزار تومان براساس قانون) در سازمان تامین اجتماعی نداریم و در حال حاضر با مزایایی که به حداقلی‌بگیران می‌پردازیم سرجمع دریافتی آنها به ۹۰۰ هزار تومان در ماه رسیده است.»

 

به راستی با وجود این قبیل فیش‌ها «چشم نجومی‌ها روشن» که نه تنها برای بیت‌المال کیسه‌های آنچنانی دوخته‌اند بلکه معدودی از ایشان به توجیه این دریافت‌ها نیز پرداخته‌اند. اما در این میان و با وجود وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور محترم مبنی بر چرخیدن چرخ اقتصاد خانواده‌ها و عدالت اقتصادی برخوردی قاطع و بی مدارا با دریافت‌کنندگان و حمایت‌کنندگان از این شیوه غلط و خطا انتظار می‌رود. بهتر آن است که برای تحقق شعار «دانستن حق مردم است» و «شفافیت» دولت محترم بی‌آنکه در پی اقدامی موقتی برای رفع و رجوع این ماجرا باشد راه را برای همیشه بر سوءاستفاده کنندگان از بیت‌المال و حرامخواران ببندد و مردم را در جریان اقدامات خویش قرار دهد. عزل متخلفان و عدم به کارگیری آنها در مناصب دولتی و بازگرداندن مبالغ به غارت رفته از بیت‌المال کمترین حد از برخوردی قاطعانه با موضوع فیش‌های نجومی است چرا که رهبر انقلاب در سخنان پس از نماز عید فطر فرمودند: « دریافت‌های نامشروع باید برگردانده بشود، و اگر کسانی بی‌قانونی کرده‌اند مجازات بشوند، و اگر سوءاستفاده‌ا‌ی از قانون هم شده است بایستی اینها  را از این کارها برکنار بکنند؛ اینها کسانی نیستند که لیاقت این را داشته باشند که در این مراکز قرار بگیرند.» 

 

طرح مرکز پژوهش‌ها

 

در همین حال طرح ساماندهی حقوق و مزایای مقامات و مدیران عالی کشور از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین و در ماده نه این طرح تاکید شد: پرداخت‌کنندگان حقوق‌های خارج از ضوابط به حبس، رد مال و جزای نقدی محکوم خواهند شد . 

 

به گزارش فارس، در پی ماموریت علی لاریجانی به مرکز پژوهش‌های مجلس درخصوص تهیه گزارشی درباره فیش‌های حقوقی غیرمتعارف و بررسی راهکارهای جلوگیری از تکرار آن، این مرکز پس از تهیه و ارائه گزارشی با همکاری دیوان محاسبات کشور، سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اصل 90 مجلس درباره فیش‌های غیرمتعارف که در نشست علنی سه‌شنبه (15 تیرماه ) مجلس، توسط کاظم جلالی قرائت شد، مبادرت به ارائه طرحی کرد.

 

در ماده 2 این طرح بعد از ذکر لیستی از مقامات مشمول در ماده یک و  بیان این که « قوای سه گانه، نهادها و دستگاه‌های مذکور در قانون اساسی و دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری و کلیه اشخاص حقوقی وابسته به آنها از جمله نهادها و دستگاه‌های ذیل ماده مشمول احکام این قانون می‌شوند» آمده است: مجموع ناخالص پرداختی ماهانه به مقامات سیاسی شامل رؤسای سه قوه، معاون اول رئیس‌جمهور و سایر معاونین وی، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی ، اعضاء شورای نگهبان، وزراء و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همطرازان مقامات مذکور معادل حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری در ماده (76) این قانون می‌باشد.

 

در تبصره این ماده آمده است : مجموع ناخالص پرداختی ماهانه به استانداران و معاونین وزراء و همطرازان آن‌ها نباید از حداکثر دو برابر حقوق مقامات سیاسی تجاوز کند.

 

ماده 3 طرح فوق اذعان می کند : مجموع ناخالص پرداختی به مدیران عالی شاغل در دستگاه‌های موضوع ماده (1) این قانون نبایستی از حداکثر 2/5 برابر حقوق مقامات سیاسی تجاوز کند. تغییر هر نوع مبانی و مقررات حقوق و مزایای مشمول این تبصره و یا هر نوع پرداخت جدید نیازمند اخذ مجوز از شورای حقوق و دستمزد موضوع ماده (74) قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد.

 

در ماده 5 طرح فوق همچنین آمده است: هر گونه پرداخت دیگر علاوه بر حقوق و مزایای موضوع مواد (1) و (2) به مقامات و مدیران عالی در ازای وظایف محوله اعم از مستمر یا غیر مستمر تحت هر عنوان نظیر مزایا، فوق‌العاده، کمک هزینه، وام قرض‌الحسنه، تسهیلات، کمک‌های نقدی و غیر نقدی منجمله سکه، هدایا، پاداش، وجوه رفاهی از هر منبع اعتباری از جمله اعتبارات خارج از شمول قانون محاسبات عمومی، درآمدهای اختصاصی، اعتبارات متفرقه، اعتبارات کمک‌های رفاهی، اعتبارات بودجه عمومی و منابع عمومی و در اختیار و همچنین اعتبارات موضوع ماده (217) قانون مالیات‌های مستقیم، تبصره «1» ماده (39) قانون مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات مربوط به ردیف‌های کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع است. 

 

در ادامه ماده فوق آمده است: دریافت وام، قرض‌الحسنه و تسهیلات توسط مقامات سیاسی و مدیران عالی بر اساس مقررات مورد عمل درباره سایر مردم امکان‌پذیر است.

 

در ماده 7 این طرح آمده است: دولت مکلف است ظرف چهار ماه نسبت به راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا و پرداخت‌های موضوع این قانون اقدام نموده و امکان تجمیع کلیه پرداخت‌ها به رؤسا، مدیران، اعضاء و کارکنان دستگاه‌های مشمول این قانون را فراهم نماید، به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد فوق مشخص بوده و امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی فراهم شود.

 

ماده 9 نیز تصریح می کند : مسئولیت اجرای این قانون به‌عهده روسای سه قوه، بالاترین مقام دستگاه اجرایی، معاونین و مدیران عالی و ذیحسابان دستگاه‌های ذی‌ربط می‌باشد. پرداخت هرگونه وجهی، خارج از ضوابط و میزان مقرر در این قانون جرم محسوب و مرتکبین علاوه بر رد وجوه پرداختی به جزای نقدی معادل دو تا چهار برابر وجوه مزبور و حبس درجه پنج محکوم می‌گردد. محکومین به موجب این ماده مشمول تعلیق، تعویق، آزادی مشروط و تخفیف مجازات نمی‌شوند. مرتکبین علاوه بر مجازات مقرر در این ماده حسب مورد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه به مجازات اداری،‌ انضباطی و انتظامی متناسب محکوم می‌شوند.

 

در ماده 9 طرح تاکید شده است : دیوان محاسبات کشور مکلف است گزارش عملکرد سالانه این قانون را در خصوص تمامی دستگاه‌های اجرایی مشمول حداکثر تا پایان خرداد ماه سال بعد به مجلس شورای اسلامی ارسال نماید.

 

ابتکار تهدید کرد ؛ فیش‌های سایر ارگان‌ها را منتشر می کنیم 

 

تنها چند روز پس آنکه مجید انصاری معاون رئیس‌جمهور‌، قوه قضائیه و مجلس را به صورت تلویحی به انتشار فیش‌های حقوقی‌ آن ها تهدید کرد، این بار نیز معاون دیگر رئیس‌جمهور سایر ارگانها را به انتشار فیش‌های حقوقی تهدید کرد.

 

معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در گفت‌وگو با تسنیم درباره فیش‌های نجومی برخی مدیران دولت یازدهم بدون اشاره به مصداق و سند مشخصی به صورت تلویحی تهدید کرد که اگر این موضوع تبدیل به جریان سیاسی شود، حقوق‌های دولت قبل و برخی از ارگان‌های دیگر هم در می‌آید.

 

پیشتر مجید انصاری معاون رئیس‌جمهور در جریان یک نشست خبری با تهدید تلویحی سایر قوا درباره انتشار فیش‌های حقوقی‌شان گفته بود که «دولت فیش‌های حقوقی سایر قوا را منتشر نکرده بنابراین سایر قوا هم باید به کمک دولت بیایند».

 

معاون رئیس‌ دولت یازدهم در پاسخ به این سؤال که چرا دولت پیش از افشای فیش‌ حقوق‌های نجومی، خود اقدام به برخورد با این مسئولان در بدنه دولت نکرد و هیچ اطلاع‌رسانی را در این باره به مردم نکرد، اظهار داشت: ما دستگاه ضابط و ناظر داریم و دستگاه نظارت نیز می‌گوید این موضوع در موارد معدودی اتفاق افتاده است؛ این اطلاعات هم در دستگاه‌های دیوان محاسبات و هم در بازرسی کل کشور وجود دارد و آنها در این مورد ورود کردند البته عددی مشخص از دریافت‌کنندگان این حقوق‌های نجومی نمی‌دانم. ابتکار خاطرنشان کرد: مهم این است که رئیس‌جمهور در این زمینه لاپوشانی نکردند ولی متاسفانه در دوره دیگری این اتفاقات افتاد!

 

در حالی که وزیر صنعت از مخالفت هیئت دولت با انتشار فیش‌های وزرا خبر داده بود ابتکار  با تکذیب این اظهارات مدعی شد: هیچ کس مقاومتی نکرده و تمام اینها خیلی شفاف است.

 

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا دولت فعلی برخی از مصوبات دولت قبل که قبول ندارد را ملغی کرد اما مصوبه حقوق‌های بالا را باقی گذاشت، گفت: دولت همه [مصوبات] را اصلاح کرد؛ هم‌اکنون نیز دولت مصوبات مختلف را اصلاح، پیگیری و دنبال می‌کند و این موضوع خیلی جدی است.

 

ابتکار به این سوال جواب نداد که اگر دولت یازدهم مصوبات گذشته را اصلاح کرده است چرا قوانین ادعایی مرتبط با گذشته در رابطه با حقوق‌های نجومی اصلاح نشده و تا سه سال مدیران دولتی این حقوق ها را دریافت کرده اند؟!

 

مدیران متخلف عزل و محاکمه شوند 

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه باید مدیران متخلف عزل و محاکمه شوند، گفت: مدیران دریافتی های نامتعارف را باید به بیت‌المال بازگردانند.

 

غلامعلی جعفرزاده عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با تسنیم با تاکید بر لزوم برخورد قاطع با مدیران متخلف اظهار کرد: مدیران متخلف باید از سمت خود عزل و محاکمه شوند  چرا که دست‌اندازی به بیت‌المال داشته‌اند.

 

افشای فیش‌های حقوقی نامتعارف امری مثبت بود 

 

الهیار ملکشاهی رئیس کمیسیون قضایی مجلس نیز در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار داشت: افشای فیش‌های حقوقی و پرداختی‌های نامتعارف نشان‌دهنده این است که مسئولان نظارتی کوتاهی کرده‌اند و باید مانع این کار می‌شدند.

 

وی در عین حال خاطرنشان کرد: افشای این فیش‌ها اثر منفی ندارد، بلکه مثبت است و مسئولان متفق‌القول روی این قضیه نظر مثبت دارند و مقام معظم رهبری و ریاست جمهور نیز خواستار برخورد با متخلفان شده‌اند.

 

رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار کرد: دستگاه‌های نظارتی در این خصوص باید فعال‌تر شوند و حساسیت بیشتری به خرج دهند تا دیگر شاهد حقوق و مزایای نامتعارف نباشیم.

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
کارمند
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲
لطفا مسئولین محترم به فیش های حقوق کمترین ها هم نظری داشته باشند و قضاوت کنند که کارمندانی که یک میلیون حقوقشان است چگونه خانواده 4 نفره را اداره می کنند آیا این عدالت است در افزایش ها اونی که حقوق بیشتری دارد افزایش بیشتر و اونی که حقوق کمی دارد کمتر افزایش یابد. آیا این عدالت است.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشن رسیدگی نمایید.
30
1
از مردم
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵
شما مسئولین چه کردین چطور این نوکیسه بازی رو توجیه خواهید کرد آخه یه شرمی یه حیایی از همه اونا که ندارن نکردین چطور شب سر راهت رو بالش گذاشتین
زماني
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
باسلام وارادت خدمت همه عزيزانيكه خود را وقف به مردم خوب وفهيم ايران اسلامي نموده اند خداقوت ؛سرقت در ماده ۲۶۷ قانون مجازات اسلامی چنین تعریف شده است: «سرقت عبارت است از ربودن مال متعلق به غیر».
طبق ماده ۲۷۸ قانون مجازات، حد سرقت عبارت است از: الف؛ در مرتبه اول، قطع چهار انگشت دست راست سارق از انتهای آن است، به طوری که انگشت شست و کف دست باقی بماند. ب؛ در مرتبه دوم، قطع پای چپ سارق از پایین برآمدگی است، به نحوی که نصف قدم و مقداری از محل مسح باقی بماند. د؛ در مرتبه سوم، حبس ابد است. ج؛ در مرتبه چهارم، اعدام است هر چند سرقت در زندان باشد.
به استناد ماده 286 قانون مجازات، هر گاه کسی به گونه‌ای در اموال عمومی و دولتی تصرف غیر قانونی کند که موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور، شود به اعدام محکوم می‌گردد.
قابل توجه همكاران محترم در قوه محترم قضاييه باتشكر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱
فقط به فیش های چند مدیر با چند میلیون حقوق حساس شده اید ولی کارانه چند صد میلیونی هزاران پزشک متخصص را علنی نمی کنید چرا؟؟
26
1
ناشناس
Saudi Arabia
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲
پدر من با 30 سال کار یک میلیون و 100 حقوق میگیره همراه با دیسک کمر و پادرد و .... ولی رفیقش که سوادش از پدرم کمتره در شرکت نفت سه میلیون و پانصد حقوق میگیره همراه با خانه و ماشین و امکانات تحصیل برا خودش و فرزندش و الانم سلامت و سرحال داره سفرهای خارجیشو میره .
ولی پدرم چون نمیتونه مخارجشو دربیاره داره روزی 12 ساعت کار میکنه.
لعنت به این بی عدالتی ها.
کارمند بانک بعد 5 سال کار، خونه و ماشین و ... ردیف میشه.
ولی من با 16 ساعت کار ماهی 2500000 درآمد نه ماشین دارم نه خانه و نمیشه بخرم با این اجاره ها و خرج خانواده.
پیدا کنید پرتغال فروش رو

24
2
کارمند
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
خدا خیربده به کسی که بتواند فاصله طبقاتی در حقوق بگیران دولت را کم کند.
19
0
بي نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
اين دولت بي تدبیر وقتي روي كار آمد تمام برنامه هاي قبلي و مثبت دولت قبل از جمله كاهش ساعت كار كه واقعن خيلي مفيد بود رو لغو کرد چون اكثر كارمندان بازده كارشون كم است اين كار باعث شد حداقل انرژي از جمله آب - برق و گاز تلفن و اينترنت كمتر مصرف شود و همينطور كارمندان بيشتر در كنار خانواده باشند. اما نوبخت سريعا گفت اينكار غير قانوني است و ساعت كار از قبل هم بيشتر شد يعني ۸:۳۰ در صورتي كه اگر كارشناسي مي شد متوجه بودند كه چه كمك بزرگي به كشور مي شد. چون هم در مصرف انرژي و هم ادارت دولتي كوچتر مي شد و باري از دوش دولت برداشته مي شد و دولت و به جلو مي رفت مشكلات كارمندان هم در اين بين حل ميشد از جمله خانواده وقت بيشتري را در كنار هم مي گذراندن و طلاق و فساد و .... كمتر شده و بچه هاي خوبي تربيت مي شد. اما....
0
0
بی نام
Saudi Arabia
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
فیشهای حقوقی نامتعارف انعکاس بسیار بدی در جامعه داشته و اعتماد جامعه را از دولت گرفته است . گوئی شوکی بمردم وارد شده است آنچنانکه دیگر راستی را نیز دروغ میپندارند و سخت باور شده اند و این نتیجه خیانت برخی از مدیران بوده است ،‌ سزای چنین مدیری که این چنین شوکها را بجامعه وارد میکند چیست ؟ . قانون برای این خیانتها و دزدیها چه در نظر گرفته است .بیچاره آفتابه دزد که قطع ید میشود ،‌ شلاق میخورد ،‌ زندان میرود برای نانی که بواسطهء فشار گرسنگی از نانوائی دزدیده است خوب است اشاره ای به قصیده پروین اعتصامی در مورد دزد و قاضی داشته باشیم که در یکی از ابیات این قصیده چنین میسراید :‌ دزد جاهل گر یکی ابریق برد / دزد عارف دفتر تحقیق برد / یا :‌ چو دزدی با چراغ آید گزیده تر برد کالا .
13
1
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
باسلام و احترام بعرض میرساند فعلا تمام مدیران عالی رتبه همه به دنبال این موضوع هستن که توپ را در زمین همدیگر بیندازند ولی واقعیت این هست تمام مدیران در جریان این حقوقها بودن و ازاین خان نعمت بیت المال بهره میبردن و حالا دنبال مقصر میگردن رهبری در نماز عید فرمودن که چه باید انجام بدهند پس چرا این دستور ایشان ابتر مانده.البته مردم گوششان از این حرفهای پرشده فقط باید گفت ان شاالله شهدا و ما سرپل صراط منتظرشان هستیم.یاعلی مدد.
17
0
lolo
Russian Federation
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
قبول کنید در این شرایط حساس مملکتی این افراد از معاندین نظام خائن تر و خطر ناکتر هستند چون در لباس دوست و خادم نظام ظاهر شدند ولی در عمل خائن به ارمانهای نظام بودند.....ایجاد فضای بی اعتمادی نسبت به نظام از سوی مردم بابت پرداخت های بی حساب کتاب به مسیولین و مدیران...خلاصه کلام مهره های نفوذی صهیونیست در جنگ سرد با ملت ایران و انقلاب... وازبین بردن مستحکمترین سنگر انقلاب که همان اعتماد ملت شریف ایران است مهمترین هدف این حرکت بوده است و به سادگی نباید از ان رد شد.
21
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
مستمری در تامین اجتماعی بر اساس تعداد سنوات پرداخت حق بیمه ومبلغ پرداختی می باشد .بدیهی است کسی که درطی 60 سال عمرش به جای 30 سال فقط 10 سال انهم حداقل حق بیمه را پرداخت کرده طبیعتا یک سوم حداقل حقوق به ایشان تعلق می گیرد لطفا نویسندگان با اشراف به قوانین موجود مطلب بنویسندوالا موجب تشویش اذهان میشوند
23
1
پاسدار
United States of America
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸
مسولین فقط قانون شفاف وبدون تبصره همراه با اطلاع رسانی ازاد می تواند جلو تخلفات را بگیرد .مثلا اگر در داخل مطبهایس پزشکی و پیرا پزشکی میزان تعرفه ازاد وبیمه ای در انظار مردم قرار گیر راهی برای نخلف در این باره باقی نمی ماند -و یا قیمت روز داروها در انظار عموم قرار گیرد داروخانه نمی ثواند به سادگی خلاف کند-مسولین بدانند بدون اطلاع رسانی شفاف دزدان همواره در کمینند .
10
3
سهروند خوزستانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
کاملا اقای نوربخش دروغ میگه من به عنوان همسر یک متوفی با دو فرزند و مستاجر ساکن اندیمشک خوزستان کمتر از ۳۰۰هزارتومان میگیرم و مستمری بگیر تامین اجتمایی هستیم
48
1
بهلول
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹
این یک فاجعه بود .فاجعه ای به تمام معنا.اگاهی و عدم اگاهی مسئولین از این امر در هر دو صورت گناهی بزرگ و نابخشودنی است.فساد از این بالاتر در هیچ کجای دنیا سابقه نداشته و نخواهد داشت.این با روح اسلام و عدالت منافات دارد.مسولین و قانونگذاران ما چطور رو میکنند نگاه مردم کنند.قوه قضاییه،سازمان بازرسی،وزارت اطلاعات،سازمان برنامه و بودجه و....... پس چکار میکردند و میکنند.الان هم با قصد عادی سازی و کم بها جلوه دادن این قضیه بجای خشکاندن ریشه این فساد دنبال ماست مالی کردن موضوع هستند.اقایان ،مسولین،خدایان زر و زور و تزویر ،اگر این بار هم بجای برخورد قاطع و علی وار با این زالو صفتان دنبال ماست مالی و مصلحت اندیشی باشید این را بدانید که بد جوری تیشه به ریشه اعتقادات مردم زده اید.مردم منظر عدالت هستند
0
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲
پدر من با ۴۰ سال کار در کوره آجر پزی با دمای ۳۰۰ درجه حقوق ۴۰۰هزار تومان میگیره بعد نوشته حداقل حقوق ۹۰۰ هزار تومانه
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱
انصافا چندماه نشست داشتند چند ماه رسانه ها از افزایش حقوق بازنشستگان و کارگزان نوشتند. آخر کار 180000 تومن اضافه شد اونم که با انواع و اقسام ترفندها کم می شود.
15
1
کارمند قراردادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶
با سلام به خدا قسم کارمند شهرداری ام با مدرک لیسانس و 7 سال سابقه و 2 فرزند مستاجرم ماهیانه طبق قرارداد کارمعین حدود 1میلیون 150 دریافت میکنیم. کل بند های این قرارداد دارای مشکل میباشد حتی از قانون کار هم پیروی نمیکند به هر کجا گفته ایم میگویند کسی که طراح قرارداد بوده باید فکر این چیزها را میکرد. به کدام حامی عدالت رو کنیم؟ حق من و فرزندانم دارد پایمال میشود؟ کو فریادرسی ؟
22
1
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۹
انقدر جوانان لایق وباسواد در مملکت داریم که بیکار ماندن فقط بخاطر اینکه مملکت باپارتی بازی اداره میشه این جوانان حاضرند باحداقل حقوق کار کنند ولی افراد به قول خودشان باایمان ومتعهد مگر اجازه میدهند اینها وارث مملکت هستند ما باید بمیریم وبسازیم
27
2
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
این ماجرای فیشها را بخاطر این مسئله روز کردند که اذهان عمومی را از چپاواهای ملیاردی و تریلیاردی منحرف بکنند، ای کاش حیف و میلها به همین فیشها ختم میشد.افراد معمولی فرصتهای چپاول ندارند و آن فیشهای نجومی و چپاولها ملیاردی، تریلیاردی همه متعلق به از همه بهتران و خواصی است که خود را مالک مملکت و انقلاب میدانند است.
33
1
ناشناس
۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۸
فعلا همین تابلو ها رو درست کنیم تا بقیه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
با این اوضاع توقع داریم امام زمان(عج) هم بیاد. آخه ما که دست کافر رو از پشت بسیتیم.
41
3
اشکان
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۸
هزاران لایک به این کامنت دمت گرم
ناشناس
۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
اتفاقا وجود امام زمان الان احساس میشود و الا اگر دنیا گل و بلبل باشد (که نخواهد شد) که یاد ایشان هم نمی کنند
ثریا
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳
سسلام یه ادرس میدم برید بررسی کنید حقوق مدیرعامل هتلهای ایرانگردی و جهانگردی وابسته به صندوق بازنشستگی اسم نمیارم دوسال قبل و الان
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰
سلام.فکر کنم اگر یک یا دو میلیون از پرداختهای چهار یا پنج میایون به بالا صرف استخدام در سازمانهایی مثل آموزش و پرورش و وزارت بهداشت بشه خیلی از بیکارههایصاحب شغل میشن و به تبع اون بسیاری از مشکلات کشور عزیزمون ایران به کمک خدا و نظر لطف امام زمانمون (عج) حل میشه.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۸
خیلی از مردم با حقوق یک میلیون مشکل اقتصادی دارند آنوقت عده ای از مسولین حقوق های نجومی میگیرند شما را به خدا اگر مسول هستید رسیدگی کنید اینهمه فساد در کشور اسلامی آخر دستگاه های نظارتی چکار میکنند؟ذستگاه قضا کجاست که ببیند؟
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰
سلام نسبت به جمع آوری اینگونه فیش ها وتقلیل حقوقشان اقدام خوبی است ولیکن نسبت به زیادکردن حقوق کم درآمداقدام شود
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳
ابتكار بياد ابتكار به خرج بده فيش خودش و شوهرش رو رونمايي كنه مردم بدونن با چه اعجوبه(جونور)هايي طرفن.
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۳:۲۰
تا زمانی که سیستم اداری لیبرالیست و اقتصاد سرمایه داری، همینه که هست، بدتر میشه و بهتر نمیشه!
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
دولت یازدهم از ابتدا هم میدانست یک دوره ای بیشتر نیست به همین خاطر سعی کردند در همین مدت کوتاه بار خودشان را ببندند
ویرانی کشور . رونق بی بندوباری . ارتشا و ... همه گواه این است که کشور ول شده
بی چاره مردم
2
0
انار
Germany
۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۵
اصلا ۷۰۰و۹۰۰هزار تومان حقوق است روی ان بحث می کنید وقت ملت را نگیرید خجالت بکشید وزیری که ۳۰۰۰۰میلیون حقوق می گیرد باید کارگر و مستمری بگیر هم ۳میلیون بگیرد سواد دارد مقام دارد ده برابر اضافه بگیرد
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار