کد خبر:۵۲۷۲۲۸

سجادی: کاروان ایران در این دوره استثنایی است/ والیبال ایران زنگ تفریح نخواهد بود

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: مراسم بدرقه ورزشکاران خوب و صمیمی بود و صحبت‌های خوبی در آن شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نصرالله سجادی در خصوص برگزاری مراسم بدرقه کاروان‌های اعزامی ایران به المپیک و پارالمپیک 2016 ریو گفت: المپیک و پارالمپیک بالاترین رویداد ورزشی در دنیا هستند و خیلی خوب است که قبل از اعزام ورزشکاران مراسمی برگزار شود. خوشبختانه در مراسمی که روز چهارشنبه برگزار شد، رئیس جمهور و همچنین روسای فدراسیون‌ها حضور داشتند.

 

وی افزود: مراسم خوب و صمیمی بود و صحبت‌های خوبی در آن شد. انشاءالله که این مراسم در روحیه ورزشکاران و مسئولان تأثیرگذار باشد.

 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان که در برنامه ورزش و مردم حضور یافته بود، درباره چگونگی اعزام کاروان ایران به المپیک گفت: بین تهران و ریو 8:30 ساعت اختلاف دارد و به منظور تطبیق ورزشکاران کشورمان قرار است تیم‌ها طبق برنامه ریزی صورت گرفته برای مسابقاتشان 6 تا 7 روز زودتر راهی ریو شوند. به ازای هر یک ساعت باید ورزشکاران یک روز جلوتر به این کشور بروند. برهمین اساس کاروان ایران در 18 گروه اعزام می‌شوند و در 17 گروه به کشور بازخواهد گشت. سعی شده  ورزشکاران در دو پرواز به ریو بروند البته برای برخی رشته‌ها سه پرواز تا ریو درنظر گرفته شده است. به نظرم ورزشکاران کشورمان تطابق لازم را پیدا می‌کنند و مشکلی در این مورد نیست.

 

سجادی در خصوص سابقه‌ای که در ورزش کشور دارد و اینکه بیشتری حضور در المپیک را به عنوان سرپرست کاروان داشته و این دوره شرایط به چه شکل است، اظهار داشت: فکر می‌کنم هم فدراسیون‌های ورزشی و هم تیم‌هایی که می‌خواهند اعزام شوند، در شرایط خوبی هستند و می‌توانیم بگویم شرایط استثنایی دارند. ما در سه چهار رشته بیشتر شانس کسب مدال نداریم. وقتی نگاه می‌کنیم که رؤسای این فدراسیون‌ها همه از همین رشته بوده و سابقه ورزشی و مدیریتی دارند، امیدوارتر می‌شویم. خود ورزشکاران هم به همین شکل هستند و من به تمرینات که رفته بودم، دیدم آنها با انگیزه کار می‌کنند. می‌گفتند برای آنها قربانی کنیم که چشم نخورند و امیدوارم این آمادگی حفظ شود که در ریو بدرخشند.

 

وی در واکنش به این مسئله که موفقیت کاروان ورزشی به نوعی به سرپرست کاروان هم مربوط می‌شود که در دوره‌های گذشته کاروان ایران در المپیک موفق بوده است، گفت: این موفقیت‌ برای فرد خاصی نیست و مدال المپیک به نام ورزشکار ثبت می‌شود و هیچ نامی از مربی، رئیس فدراسیون یا سایر مسئولان نمی‌آید. ما 15 طلا، 25 نقره و 25 برنز در دوره‌های مختلف کسب کردیم که شاید نام ورزشکارانی که طلا گرفته‌اند راحت باشد، اما به نقره که می‌رسیم باید فکر کنیم چه کسانی این مدال‌ها را گرفته‌اند.

 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در واکنش به این موضوع که آیا اختلافات وزارتخانه و کمیته ملی المپیک که بر سر سرپرستی کاروان به وجود آمده بود حل شد یا نه، خاطرنشان کرد: مشکلی وجود ندارد. من خودم در شورای معاونان وزارتخانه گفتم که یک جوان‌تر این کار (سرپرستی کاروان ایران در المپیک) را انجام دهد و هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. سرپرست کاروان ( اصغر رحیمی) با این کار آشناست و با خود من هم در چند دوره بوده و می‌تواند کار را انجام دهد و مشکل خاصی به وجود نمی‌آید.

 

سجادی درباره اینکه پیش‌بینی می‌کند کاروان ایران در المپیک ریو چند مدال کسب کند، گفت: من خیلی موافق عدد و رقم دادن، حداقل در رسانه‌ها نیستم. من فقط می‌توانم بگویم در کشتی آزاد، فرنگی، وزنه‌برداری و تکواندو در دوره‌های بعد از انقلاب که حضور داشتم، از نظر کیفیت این یکی از بهترین دوره است. با این حال بازهم میدان مسابقه است و شرایط را فقط ما رقم نمی‌زنیم. حریفان دیگر هم هستند و اینکه ما فقط خودمان را نگاه کنیم که نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم و مطمئناً مربیان ما دیگر حریفان را هم می‌بینند. البته ما شرایط را می‌بینیم و با مربیان که صحبت می‌کنیم آنها می‌گویند ورزشکاران از نظر بدنی و فنی آماده‌اند و فقط باید از نظر ذهنی آماده شوند. مربیان می‌گویند ورزشکاران از نظر ذهنی عقب هستند و از نظر فنی هرچقدر هم عقب باشند، می‌رسند.

 

وی اضافه کرد: فکر می‌کنم تیم‌های کشورمان آمادگی خوبی دارند و انگیزه‌شان بالا است. در رشته تکواندو سه ملی پوش ایران در رنکینگ بالایی هستند و در دوومیدانی یکی دونفر شرایطشان خوب است. در مجموع تیم‌های ما وضعیتشان خوب است و به کار خود تا زمان اعزام به المپیک ادامه می‌دهند.

 

سجادی درباره وضعیت تیم ملی والیبال گفت: فکر نکنید که والیبال ما در المپیک زنگ تفریح خواهد بود، به نظرم تیم ایران در سطحی است که می‌تواند با بزرگان دنیا رقابت کند و ملی‌پوشان انگیزه بالایی دارند. تیم والیبال 8 مرداد به برزیل می‌شود و کشور میزبان که عناوین بسیار زیادی دارد، دعوت کرده تا دو بازی دوستانه با ایران داشته باشد. در مجموع اینکه تیم‌هایی که امید به کسب مدال داریم مدال می‌گیرند و بقیه ورزشکاران نیز آماده هستند. امیدهای کسب مدال ما در هفته دوم المپیک است و امیدوارم ملی پوشان ایران بتوانند مدال‌های خوبی بگیرند و مردم از این اتفاق خوشحال شوند.

 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: ورزش ما از بیشتر استان‌ها در المپیک نماینده دارد و این نقطه خوبی برای ورزش کشورمان است.

 

سجادی در پاسخ به این سوال که آیا امکان مدال آوری در رشته‌هایی همچون دوومیدانی و ژیمناستیک در سطح المپیک وجود دارد، گفت: در اینجا سوالی که باید پرسیده شود این است که آیا همه کشورها به همه رشته‌ها می‌پردازند؟ فکر می‌کنم تعداد کشورهای صاحب مدال همچون ژیمناستیک زیاد نیست. اگر می‌خواهیم برای کسب مدال المپیک در چنین رشته‌هایی کار کنیم نیاز به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد. ما در حال حاضر توانستیم کاروان فعلی را آماده المپیک کنیم.

 

وی گفت: رسیدن به این نقطه مورد نظر امکانات زیادی می‌خواهد و نه فقط پول، اگر سیاست و راهبرد اصلی مدال آوری در این رشته‌ها است پس باید کار زیادی صورت بگیرد. ما در حال حاضر بر روی استعدادیابی و رشد ورزش‌های پایه نگاه خاصی داریم. البته نگاهمان فعلاً باید در سطح آسیا باشد. سوال دیگری که در اینجا وجود دارد این است که اگر می‌خواهیم موفق باشیم چقدر نیاز به منابع وجود دارد، آیا اصلاً پرداختن به چنین رشته‌هایی ضرورت دارد یا خیر؟ در این سال‌ها مشخص شده که امکانات ورزش ما خیلی کم است و بر همین اساس باید ضرورت چنین مسائلی وجود داشته باشد.

 

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در خصوص موضوع دوپینگ و آموزش مقابله با آن در ایران، گفت: در دو سال گذشته مسئله دوپینگ را به صورت دقیق به خصوص در بین رشته‌های المپیکی دنبال کردیم. موضع ما آموزش مربیان و ورزشکاران بوده تا با مواد ممنوعه مختلف آشنا شوند. ما حتی لیست مواد ممنوعه را به فدراسیون‌ها فرستادیم و ستاد ملی مبارزه با دوپینگ نیز هر ماه جلسه‌ای را در این خصوص برگزار می‌کند.

 

سجادی درباره دوپینگ ورزشکاران کشور روسیه گفت: اگر ورزشکارانی که قرار است در المپیک 2016 ریو حضور داشته باشند، دوپینگ کرده باشند، باید محروم شوند. طبق آنچه رئیس کمیته بین المللی المپیک عنوان کرده، مسئولان مختلف روسیه همگی با هم درباره دوپینگ ورزشکاران این کشور دخالت داشته‌اند. البته هنوز محرومیت کشور روسیه از المپیک قطعی نشده و فعلا این محرومیت برای دوومیدانی‌کاران آنها درنظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار