کد خبر:۵۲۷۴۴۸

هاشمی: پیگیر مسائل کارگزاران نیستم

عضو سابق حزب کارگزاران درباره انشقاق یک گروه از حزب کارگزاران و تشکیل جلسات موازی، گفت: بنده در جلسات حزب کارگزاران شرکت نمی‌کنم و هیچ اطلاعی از اینکه برخی بخواهند گروه دیگری تشکیل بدهند نیز ندارم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمد هاشمی رفسنجانی عضو سابق حزب کارگزاران در پاسخ به سؤالی درباره انشقاق یک گروه از حزب کارگزاران و تشکیل جلسات موازی، گفت: بنده در جلسات حزب کارگزاران شرکت نمی‌کنم و هیچ اطلاعی از اینکه برخی بخواهند گروه دیگری تشکیل بدهند نیز ندارم.

 


وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره چرایی انشقاق در حزب کارگزاران، تصریح کرد: بنده دلایلم را قبلاً گفته‌ام و دیگر این مسائل را پیگیری نمی‌کنم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار