کد خبر:۵۲۷۸۳۲
جشن پیراهن پرسپولیس به هفته چهارم موکول شد
پرسپولیسی ها جشن پیراهن خود را در هفته چهارم برگزار می کنند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، قرار بود جشن پیراهن پرسپولیس پیش از بازی با سایپا برگزار شود اما مسوولان این تیم با توجه به برگزاری دیدارهای هفته اول لیگ برتر و همچنین جلوگیری از برهم خوردن تمرکز بازیکنان این تیم، تصمیم گرفتند جشن رونمایی از پیراهن تیم را به هفته چهارم و در تعطیلات لیگ برتر به مناسبت برگزاری اردوی تیم ملی منتقل کنند.
برگزاری مراسم رونمایی پیراهن در ایام تعطیلات لیگ برتر و در حالی که این تیم چهار هفته با این پیراهن بازی کرده، نکته عجیبی است که مسلما تنها مسوولان این تیم می توانند پاسخ قانع کننده ای به آن دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
جونای ما دارن دسته دسته تو عراق و سوریه پرپر میشن اونوقت یه عده برای نشون دادن پیراهن جشن میگرن! بخدا جیگرم آتیش میگیره! این همه پول تو فوتبال این مملکت دود میشه میره هوا ولی هیچ تاثیر مثبتی رو پیشرفت کشور نداره!
پاسخ