اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛حجتالاسلام و المسلمین مهدی مهدوی پور با اشاره به فوايد مهم حمايت از توسعه علم و فناوري گفت: تشويق انديشمندان اسلامي در حوزه فناوري در دنياي اسلام بايد با رشد بالنده اي همراه باشد و از دستاوردهای جايزه مصطفي(ص) ايجاد همكاري هاي علمي و فناوري در آينده است.
نماينده مقام معظم رهبري در هندوستان شرط لازم براي مطرح شدن جايزه مصطفي(ص) در سطح بين الملل را تبليغات گسترده در تمامي سطوح آكادميك دانست و افزود: بايد سرمايه گذاري قابل توجهي در رابطه با تبليغات صورت گيرد و شرط دوم اينكه بايستي جايزه مصطفي(ص) به افراد شايسته علمي اعطا شود تا اين برگزيدگان به عنوان الگوهاي برتر علمي مطرح شوند.
مهدوي پور ادامه داد: باعث خوشحالي است كه از منابع موقوفات علمی، این جايزه اعطا ميشود و بايد روي اين بحث تبليغ صورت گيرد؛ چون اگر وقف علمي و فناوري فعال شود، بسيار تاثیرگذار خواهد بود.
گفتنی است حجتالاسلام و المسلمین مهدوی پور ضمن عضویت در صندوق سرمايه گذاري و موقوفات جايزه مصطفي(ص) طی یادداشتی نظر و احساس خود را به این شرح بيان داشت: اعطاي جايزه مصطفي(ص) كه به نام پرافتخار پيامبر عظيم الشأن اسلام مزيّن هست، اقدام شايسته و بايسته اي در جهت تقويت بنيه علمي مسلمانان و تشويق انديشمندان جهان اسلام است.
وی همچنین در ادامه نوشت: مخصوصا به نام پيامبري است كه كسب دانش را براي همه مسلمانان فريضه مي داند و آن را عبادتي ارزشمند و تعالي بخش مي شمرد و محل دانش آموزي را روي بال ملائك به تصوير ميكشد. امروز بايد مسلمانان همچون گذشته ي درخشان و پرافتخارشان، در فناوري و علوم بشري سرآمد عالم باشند تا عقب ماندگي هاي جوامع خود را جبران كنند