کد خبر:۵۳۰۳۳۵
پیشنهاد عجیب باشگاه پرسپولیس به رضاییان برای بستن قرارداد!
مسئولان باشگاه پرسپولیس شرط عجیبی را برای بازگشت رضاییان عنوان کرده اند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،موضوع بحث بازگشت رامین رضاییان به پرسپولیس این روزها بیشتر از گذشته داغ شده و هر روز اخبار جدیدی در این خصوص شنیده می شود.
یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس که نمی خواست نامش فاش در این باره گفت: ما نمی خواهیم پول زیادی به رضاییان بدهیم چرا که او رفتار مناسبی در قبال باشگاه و هواداران نداشت.
وی ادامه داد: نهایت پولی که به رضاییان می دهیم ۸۰۰ میلیون تومان خواهد بود تا به نوعی ادب شود. اگر با این پول در پرسپولیس بازی کرد که مشکلی نیست و الا می تواند هر جایی می خواهد برود و مانع او نمی شویم!
به هرحال باید دید که در روزهای آتی واکنش هواداران نسبت به موضوع قرارداد رامین رضاییان چه خواهد بود که مسئولان پرسپولیس اعلام کرده اند حاضرند برای قرارداد رضاییان ۸۰۰ میلیون پرداخت کنند.
منبع: نامه
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پول کم....
خخخخخخ
شیب... بام....
پول بیت المالو حراج کردند اونوقت میگن میخوایم ادبش کنیم... خب مرد حسابی از جیب خودت بده و ادبش کن...
بازیکنای ایرانی که هیچکدومشون به اندازه یه میلیون هم ارزش ندارن اونوقت آقایان میخوان با 800 میلیون ادبش کنند...
کسی که بخواد با پول ادب بشه نشه بهتره ...
بی ادب