آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۱۲۹۵

جدال «زیدان» و «پرس» بر سر جذب هافبک

در حالیکه باشگاه رئال مادرید از جذب «پل پوگبا» ناامید شده است٬ سرمربی و مدیر این باشگاه برای اضافه کردن یک هافبک به تیمشان به بن بست خورده اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با توجه به اینکه «زین الدین زیدان» و «فلورنتینو پرس» درباره نفراتی که باید در این تابستان جذب تیم رئال مادرید شوند عقاید متفاوتی دارند، این موضوع می تواند باشگاه رئال مادرید را دچار مشکل کند.

 

به نقل از «لندن ایوینینگ استاندارد»، «زیدان» تمایل دارد تا «نمانیا ماتیچ» هافبک چلسی را به تیمش اضافه کند اما «پرس» مدیرعامل رئال، «موسی سیسوکو» هافبک باشگاه نیوکاسل را که به خاطر شکست روز جمعه تیمش مقابل فولام از این تیم کنار گذاشته شد، می خواهد تا گمانه زنی ها برای انتقالی قریب الوقوع به جریان بیفتد.

 

رئال ارزش هر دو بازیکن را ۳۴ میلیون پوند اعلام کرده و مشتاق است تا قبل از شروع رقابتهای لالیگا در ۲۱ اوت، یکی از این دو بازیکن را به خدمت بگیرد. به احتمال زیاد نه «زیدان» و نه «پرس» از مواضعشان کوتاه نخواهند آمد و نتیجه این جنگ قدرت می تواند نشان دهد که در بزرگترین باشگاه های جهان چه اتفاقی رقم‌ می خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار