آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۴۴۵۰
المپیک ریو ۲۰۱۶/

دست بهداد سلیمی به مدال المپیک نرسید/ ناداوری آشکار در ریو

بهداد سلیمی نتوانست برای دومین مرتبه قهرمان المپیک شود و عنوان قوی ترین مرد المپیک را به دست آورد. او سه بار وزنه ۲۴۵ کیلوگرم را انداخت و ناباورانه حذف شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در آخرین روز رقابتهای وزنه برداری المپیک ریو،  وزنه برداران دسته فوق سنگین به رقابت پرداختند تا مشخص شود آخرین مدال وزنه برداری المپیک ریو به کدام کشور می رسد. سلیمی در حالی که رکورد جهان و المپیک در یک ضرب را شکسته بود، نتوانست در دو ضرب رکوردی را ثبت کند و از المپیک حذف شد.

 

 او در یک ضرب با 216 کیلورم رکورد جهان را دوباره به نام خود ثبت کرد و رکورد یک ضرب المپیک را نیز شکست.

 

 حرکت یک ضرب

 

سلیمی در نخستین حرکت یک ضرب پشت وزنه 206 کیلوگرم قرار گرفت و به راحتی آن را بالای سر برد

 

دومین وزنه درخواستی انوشیروانی سرمربی تیم ملی برای سلیمی 211 کیلوگرم بود که این وزنه را نیز مهار کرد.

 

لاشا تالاخادزه در نخستین حرکت 205 کیلوگرم را مهار کرد. در دومین حرکت 210 کیلوگرم را زد . او در سومین حرکت برای زدن وزنه 215 کیلوگرم بر روی تخته آمد آن را بالای سر برد و رکورد جهان و المپیک را شکست.

 

سلیمی در آخرین حرکت برای مهار 216 کیلوگرم آمد و با ثبت آن  رکورد جهان را در عرض چند دقیقه از دست لاشا تالاخادزه گرجستانی در آورد و دوباره به نام خود ثبت کرد.

 

او همچنین رکورد یک ضرب المپیک را که در اختیار رضازاده بود چهار کیلوگرم ارتقا داد.

 

گور میناسیان از ارمنستان نیز 210 کیلوگرم را در یک ضرب به ثبت رساند.

 

حرکت دوضرب

 

سلیمی کار خود را باید در دوضرب با مهار 245 کیلوگرم آغاز می کرد و با وجود اینکه وزنه را بالای سر می برد اما دو چراغ قرمز دریافت کرد.

 

برای دومین مرتبه دوباره پشت وزنه 245 کیلوگرم قرار گرفت که این مرتبه سه چراغ سفید دریافت کرد اما مورد موافقت ژوری قرار نگرفت.

 

نماینده ایران در سومین مرتبه دوباره برای زدن وزنه 245 کیلوگرم روی تخته آمد اما آن را انداخت و از جدول مسابقات حذف شد.

 

مسئولان تیم ایران و همچنین تماشاگران به شدت به تصمیم هیئت ژوری اعتراض کردند اما بی فایده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۷
آقا نا داوری چقدر?
مسولان وزارت ورزش ساکت نشینن
10
0
بابک مصطفایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۹
سلام قهرمان .صدهزار افرین به غیرت و تعصبت مرد.ما بهت افتخار میکنیم.خدا شاهده با این غیرتت ب ایرانی بودن خودم افتخار میکنم...
7
1
پربازدیدترین آخرین اخبار