اعلام آمادگي دانشگاهيان علوم پزشکي اصفهان براي شرکت در راهپيمايي عظيم مردمي
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، در اين بيانيه خاطرنشان شده است: گويا دوباره تاريخ تکرار شده و گويي نبرد ديگري ميان حق و باطل در گرفته است، نبردي که باطل خود را حق مي داند و حق براي اثبات حقانيتش ايستادگي مي کند.
در بيانيه دانشگاه علوم پزشکي اصفهان آمده است: در روز عاشورا آن هنگام که عزاداران سرور و سالار شهيدان در سراسر ايران اسلامي به سوگ نشسته و در عشق مولاي خود مي سوختند و بعد از گذشت هزار و اندي سال به فرياد هل من ناصر ينصرني حسين(ع) لبيک مي گفتند، عده اي قليل که پيش تر چهره خبيث خود را نشان داده و شعار «نه شرقي نه غربي جمهوري ايراني» سر داده و هتاکانه به ساحت معمار کبير انقلاب توهين کرده بودند، اين بار با حرمت شکني عاشوراي حسيني و پاسخ مذبوحانه ديگر به سردمداران آمريکايي، خود به حريم عزاداري اباعبدالله الحسين (ع) تاختند.
در پايان اين بيانيه دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشکي اصفهان با اخطار به حرمت شکنان و سردمداران و رهبرانشان، آمادگي خود را براي حضور در راهپيمايي عظيم مردمي در محکوميت اين اقدام اعلام کردند./انتهاي پيام/