آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۰۱۳

کسر مبلغ قرارداد بازیکنان استقلال قطعی شد

با اعلام مدیر عامل جدید استقلال از مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم کسر خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا افتخاری در مورد شایعه کسر شدن بخشی از قرارداد بازیکنان گفت: الان بازی با ماشین سازی روبرو است و وقت این حرف ها نیست. من با آقای منصوریان صحبت کرده ام و از ایشان خواهش کرده ام که با توجه به این که منابع مالی استقلال در لیگ شانزدهم مشخص نیست و هنوز معلوم نیست که ما چقدر درآمد خواهیم داشت، بخشی از قرارداد بازیکنان کسر شود تا ما به مشکل نخوریم.

 

با این حساب باید دید اولین واکنش بازیکنان به این اتفاق چه خواهد بود و آیا آنها زیر بار تصمیم مدیرعامل این باشگاه می روند یا نه.با توجه به اینکه قرارداد بین کادر بازیکنان و باشگاه منعقد شده و با امضای مدیر قبلی آبی ها به ثبت رسیده است ، بازیکنان می توانند زیر بار این کاهش بودجه نروند . البته با در نظز گرفتن میزان طلب ها در فوتبال ایران و البته عدم تعهد باشگاه ها به امضا ها ، می شود این  طور پیش بینی کرد که از حالا کسر مبلغ قرارداد بازیکنان استقلال قطعی شده است!

 

باشگاه استقلال به ولخرجی دز فصل نقل و انتقالات متهم شده بود و مورد انتقاد وزیر ورزش قرار داشت . موضوعی که در نهایت منجر به برکناری مدیرعامل این باشگاه شد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار