کد خبر:۵۴۰۱۵۹
امامی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

لزوم واکنش مجلس در برابر قرارداد ننگین FATF

عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: انتظار جدی مردم درباره FATF این است که مجلس در برابر این ننگ تاریخی سکوت نکند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی امامی عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بااشاره به قرارداد FATFt گفت: دولت تدبیر با ادعای حفظ حیثیت و بازگشت عزت ایران روی کار آمد ولی قرار داد FATF حاکمیت ملی ایران که بسیار مهم است و باید در راس امور باشد را زیر سوال می‌برد.

 

وی افزود: نباید اجازه داد قراردادهایی به این‌گونه که به حاکمیت ملی ما خدشه وارد می‌کند، اجرایی شود. مجلس در این رابطه باید کار نظارتی فوق العاده‌ای انجام دهد، مجلس باید به این موضوع ورود کند و این انتظار جدی مردم از مجلس است که در برابر این ننگ تاریخی سکوت نکند.

 

عضو کمیسیون سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه متاسفانه fatf افراد و نهادهای حساس دفاعی، امنیتی، موشکی و نظامی را که توسط آمریکا و سازمان ملل تحریم شده اند را در داخل کشور نیز تحریم می‌کند، اظهار داشت: می‌توان گفت این توافق از کاپیتولاسیون هم بدتر است. در واقع ما متعهد می‌شویم که اشخاص حقیقی و حقوقی که طبق قطعنامه‌های بی‌ارزش و ظالمانه سازمان ملل در لیست تحریم قرارگرفته اند، در ساز و کار مالی داخل نیز مورد تحریم قرار دهیم.

 

وی گفت: اجرایی شدن این قرارداد در راستای همان برجام های 2 و 3 است که موجب خسارت‌های محض دیگری خواهد شد. برخی نیز در این ایام از بین بردن نیروهای نظامی را راز پیروزی و پیشرفت اقتصادی می‌دانند که باید اندیشه کرد که آیا بیان این موارد از روی ناآگاهی بوده یا چیز دیگری است چرا که fatf و بیان این موضوع در یک پازل تعریف می شود.

 

امامی در پایان خاطر نشان کرد: مردم انقلابی و عزتمندند ایران اسلامی هرگز زیر بار این ننگنامه‌ها نخواهند رفت، قرادادی که در آن مسئولان پذیرفته‌اند خواست دشمنان و امریکا در مهار نهادهای انقلابی را این بار خود به عهده بگیرند و از داخل آنها را تحریم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار