آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۰۲۶

تمرین ۲ ساعته تیم ملی فوتبال در ارمنستان

تیم ملی عصر امروز به تمرینات خود در ایروان ارمنستان ادامه داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ملی پوشان فوتبال ایران در ادامه تمرینات خود در ارمنستان عصر امروز در کمپ تیمهای ملی این کشور ١٢٠ دقیقه تمرین کرد.

 

این تمرین از ساعت ١٦:١٥ در سالن بدنسازی این کمپ آغاز شد. این تمرین ابتدایی با نظارت کارلوس کی روش برگزار شد. در ادامه و بعد از این تمرین سی دقیقه ای بازیکنان به زمین چمن آمدند و در هوایی خوب به تمرین پرداختند.
شروع این تمرین کارهای ابتدایی انفرادی همراه با توپ بود. سپس بازیکنان حاضر در اردو دو به دو تقسیم شدند و به پاسکاری پرداختند.

 

بخش بعدی به عبور از موانع با استارتهای انفجاری و ضربه به دروازه های کوچک اختصاص داشت که این بخش بر نشاط و جدیت تمرین افزود.

 

در ادامه کی روش با تقسیم کردن بازیکنان به دو گروه سبز و نارنجی از بازیکنان خواست با تمرکز راههای مختلف تهاجمی و تدافعی را تمرین کنند. تمرکز خواسته اصلی سرمربی تیم ملی در این بخش بود. عملکرد بازیکنان در این قسمت بارها با تشویق کی روش همراه شد و او از عملکرد بازیکنان در این بخش از تمرین ابراز رضایت کرد.


3دروازه بان حاضر در اردوی تیم ملی نیز تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند.

 

پژمان منتظری مدافع تیم ملی هم تمرینات پس از دوران جراحیش را این روزها پشت سر می گذارد. مرتضی پورعلی گنجی مدافع ایرانی تیم السد قطر هم ساعاتی پس از ورودش به اردوی تیم ملی همزمان با تمرین ملی پوشان در سالن، تمرین ریکاوری انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار