کد خبر:۵۴۵۷۲۶

خانمی که از عکس تلگرامش در ایسنتاگرام سوء استفاده شد

رئيس پليس فتا استان كرمان گفت:عامل ايجاد صفحه جعلي در شبكه اجتماعي اينستاگرام در عمليات پليس فتا كرمان شناسايي شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ كامبيز اسماعيلي افزود:در پي مراجعه خانمي مبني بر ايجاد يك صفحه جعلي در شبكه اجتماعي اينستاگرام به نام وي پرونده اي در اين خصوص در پليس فتا تشكيل شد.

 

وي خاطر نشان کرد: شخص ناشناسي با ايجاد يك صفحه جعلي در شبكه اجتماعي اينستاگرام به وسيله عكس‌هاي اين خانم با افراد زيادي ارتباط برقرار و دنبال كنندگان زيادي را نيز جذب كرده است.

 

سرهنگ اسماعيلي تصريح کرد : از اين رو كارشناسان پليس فتا با توجه به توان علمي و با استفاده از امكانات فني و پليسي موفق به شناسايي متهم شدند و وي طي احضاريه‌اي به پليس فتا فراخوانده شد و به با توجه به مستندات موجود به اين عمل اعتراف كرد.

 

وي گفت: متهم عكس‌هاي اين خانم را از تلگرام وي برداشت و سپس در حساب كاربري اينستاگرام جعلي بارگزاري و با افراد مختلف به نام شاكي ارتباط برقرار مي‌كرده است.

 

اسماعيلي در ادامه گفت: برخي از شبكه‌هاي اجتماعي مانند تلگرام هنگامي كه شما عكس خود را به عنوان پروفايل قرار مي‌دهيد به راحتي ديگران مي‌توانند آن را در تلفن همراه خود ذخيره كنند پس بنابراين بايد بيشتر مراقب باشيم.

 

رئيس پليس فتا در پايان هشدارداد: سو استفاده از عكس‌هاي خصوصي ديگران جرم است و با شكايت فرد به مراجع قانوني به شدت با متخلف برخورد خواهد شد.

 

منبع: مردم سالاری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار