کد خبر:۵۴۸۲۲۴
اعتراض تراکتورسازی به زمان برگزاری دربی تبریز
باشگاه تراکتورسازی به زمان برگزاری دیدار دربی تبریز معترض است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام مسئولان سازمان لیگ دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی روز 10 آبان برگزار می شود. این در حالی است که بازی های هفته دهم لیگ برتر هم 6 و 7 آبان ماه انجام خواهد شد.
با توجه به به اینکه دیدار گسترش فولاد و تراکتورسازی در هفته دهم لیگ روز 7 آبان است و بازی تراکتور و ملوان در جام حذفی روز 10 آبان برگزار می شود، مسئولان تراکتورسازی خواهان تغییر زمان دیدار با گسترش فولاد هستند.
ایوب ذوالفقاری، سرپرست تراکتورسازی در این باره به "ورزش سه" می گوید: بازی با گسترش فولاد برای ما بسیار سنگین است و نمی توانیم 3 روز بعد از آن در حذفی مقابل ملوان آن هم بدونه ملی پوشان خود بازی کنیم. توقع ما این است که بازی با گسترش فولاد یکروز زودتر و در تاریخ 6 آبان برگزار شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.