حركات مردم ما در روز عاشورا نشان از آمادگي براي احياي ارزش‌ها است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۹۷
نماينده ولي فقيه در فارس:

حركات مردم ما در روز عاشورا نشان از آمادگي براي احياي ارزش‌ها است

نماينده ولي فقيه در استان فارس گفت: حركات مردم در روز عاشورا و ايام خاص، حكايت از آمادگي مردم براي احياي ارزش‌ها دارد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت‌الله شيخ اسدالله ايماني در همايش مفهوم‌ شناسي و نوآوري در حوزه امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه شيراز، اظهار داشت: تمام اقشار جامعه بايد مورد خطاب آمرين به معروف و ناهيان منكر باشند و اگر امر به معروف و نهي از منكر رها شود، فضاي تباهي و نابودي و از دست رفتن حكومت در جامعه فراهم مي‌شود.

وي با بيان اينكه  اگر امر به معروف و نهي از منكر را  نداشته باشيم، بدان جامعه بر ما مسلط مي‌شوند و ارزش‌ها از بين مي‌رود، تصريح کرد: امر به معروف و نهي از منكر نبايد ترك شود تا شرورترين افراد بر خوبان جامعه حاكم نشوند.

ايماني افزود: با بررسي‌ و ملاحظه حالات مختلف مردم در جامعه ايراني قبل و بعد از اسلام و بعد از انقلاب، در مي‌يابيم كه آمادگي قبول خوبي و ارزش‌ها در جامعه ما فراهم بوده و هست و مردم ما استعداد پذيرش هنجارها را داشته و مقابله با ناهنجاري‌ها  فراوان ديده شده است.

 نماينده ولي فقيه در استان فارس با بيان اينكه گله كردن و فرافكني درست نيست و بايد فضاي كار و تلاش را فراهم كنيم، گفت: كار مجريان در امر به معروف و نهي از منكر، كاري نو و تازه است. اينكه فكر و انديشه اساتيد دانشگاه را در مسير امر به معروف و نهي از منكر هدايت مي کنيد، خوب است؛ اما بايد خروجي اين كارها را ديد و سعي كرد  فضاي حركت براي حضور نخبگان، علما، دانايان و بصيران جامعه در اجتماع ايران اسلامي تأمين شود. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار