داشتن بصيرت تنها راه رهايي از دام فتنه است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، حجت الاسلام سيد حسن عاملي ديروز در خطبه هاي نماز جمعه اردبيل با بيان اينكه بي بصيرتي منشا تمام دودستگي ها و اختلافات در طول تاريخ بوده است، اظهار داشت: همه حوادث و بلايا در طول ساليان دراز به دليل بي بصيرتي به وجود آمده است؛ چرا كه بي بصيرتي موجب گمراهي و اختلاف در جامعه مي شود.
وي بصيرت را بهترين راه تشخيص حق از باطل دانست و گفت: بصيرت به معناي نگاه عميق به مسائل است كه اگر يك ملت مجهز به بصيرت باشد، به راحتي راه را از چاه باز خواهد شناخت.
امام جمعه اردبيل با بيان اينكه دشمن هميشه براي رسيدن به مقاصد پليد خود به ايجاد آشوب در كشورهاي مختلف پرداخته است، افزود: ملت ايران بايد با تاسي از ولايت فقيه بر آگاهي و بصيرت خود بيفزايد تا دشمنان به اهداف شوم خود دست پيدا نكنند.
عاملي خاطرنشان كرد: امروز فرقه وهابيت با افراطي گري، تفكر غلط و برداشت نادرست از احكام اسلامي در عالم اسلام اقدام به خونريزي مي كند و تنها براي افكار خود ارزش قائل است.
وي در پايان اظهار داشت: وهابيت در مورد توسل و زيارت شبهه افكني مي كند، در حالي كه اين فرقه حق تفتيش در عقايد را ندارد، لذا اين فرقه بايد بداند كه عقيده هر كسي براي خود محترم و ارزشمند است و هيچ كسي حق اهانت به آن را ندارد./انتهاي پيام/