آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۹۹۰

خبرهایی کوتاه از باشگاه تراکتورسازی

تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از تساوی مقابل سایپا امروز (یکشنبه) تمرین ریکاوری را در تبریز انجام داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  تیم فوتبال تراکتورسازی بعد از تساوی در هفته هشتم امروز (یکشنبه) در تبریز تمرین ریکاوری را پشت سر گذاشت و امیر قلعه‌نویی در این تمرین غایب بود. قرار است او از فردا در تمرین تراکتورسازان حاضر شود.

 

خبر دیگر در مورد تراکتورسازی به وضعیت کرار جاسم مربوط می‌شود. او که در بازی با سایپا در لیست 18 نفره تیمش قرار داشت، همچنان از ناحیه زانو مصدوم است و مراحل درمانی را پشت سر می‌گذارد. حضور این بازیکن عراقی در بازی با فولاد خوزستان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما پزشکان تراکتورسازی درصدد آن هستند که او را به این بازی برسانند.

 

دیدار تراکتورسازی تبریز - فولاد خوزستان در چارچوب هفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 17 روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه اختصاصی تراکتورسازی برگزار خواهد شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار