آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۷۷۱

نوراللهی، آرام‌طبع و عالیشاه از پرسپولیس می‌روند؟

پرسپولیس صدرنشین لیگ برتر است اما حاشیه‌ها کم کم به سراغ این تیم می‌روند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  پرسپولیسی‌ها وضعیت خوبی در جدول دارند اما وضعیت طوری است كه همه بازیكنان این تیم انتظار دارند در همه مسابقات فیكس باشند! بازیكنان پرسپولیس توقع دارند در تمام مسابقات، برانكو آن‌ها را بازی دهد اما به این نكته توجه نمی‌كنند كه فقط 11 بازیكن می‌توانند بازی كنند و 3 نفر هم می‌توانند تعویض شوند. با این حساب این موضوع منطقی نیست كه همه انتظار داشته باشند در همه بازی‌ها به میدان بروند.


حالا سه بازیكن پرسپولیس به این فكر افتاده اند كه از این تیم جدا شوند. نوراللهی، آرام طبع و امید عالیشاه بازیكنانی هستند كه ممكن است از پرسپولیس جدا شوند. این خبری است كه روزنامه گل در شماره امروز خود داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار