اخیراً چاپ کتاب «بیوتکنولوژی به زبان ساده» که ترجمه ای لغت به لغت از کتاب «مونسانتو» است آن هم با بودجه دولتی و توزیع گسترده و رایگان در آموزش و پرورش شهرستانهای کشور اعتراضات بسیاری را در پی داشته است.
کتاب « مونسانتو » که در آمریکا به دلایلی محتوای انحرافی جمع آوری شده و برخی آن را «شستشوی مغزی کودکان آمریکا توسط شرکت مونسانتو» نام بردهاند؛ در ایران توسط "بهزاد قره یاضی" رئیس تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامهریزی با اسم دیگری و با استفاده از بودجه دولتی ترجمه و نشر یافته است.
اما بیش از آنکه بخواهیم به بررسی روابط فرامرزی مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران (IRBIC) و همچنین ارتباط مسئولان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی(ABRIL) با بنیاد صهیونیستی راکفلر بپردازیم، قصد داریم به معرفی کتاب «مونسانتو» و دلایل جمع آوری آن از آمریکا بپردازیم.
با توجه به اینکه تأثیرگذاری بر روی لوح پاک و ضمیر کودکان به نوعی استراتژی عملیاتی کردن برخی از خواستها و اهداف در آیندهای نه چندان دور است از این رو به نظر میرسد "بهزاد قره یاضی" به نوعی با برگردان کردن کتاب " مونسانتو " به زبان فارسی و توزیع رایگان آن در آموزش و پروش شهرستانها به عنوان یکی از حامیان محصولات تراریخته به دنبال پایهریزی و اثبات اهداف و پیش برد آن به کمک اندیشههای جوان شکل گرفته در آینده نزدیک است. اما آنچه کتاب «مونسانتو» را در کشور آمریکا شستشو دهنده مغزی کودکان معرفی کرده و باعث جمع آوری آن شده را در لغت به لغت کتاب «بیوتکنولوژی به زبان ساده» نیز می توان دید، به طوری که می توان گفت هدف این کتاب در ایران نیز شتسشوی مغز کودکان و نوجوانان و والدین آنها در خصوص استفاده از محصولات تراریخته است.
در این کتاب شاهد مواردی چون بی احترامی و زیرسؤال بردن نظریات و اندیشه های دانشمندان مخالف تراریخته هستیم به نحوی که مخالفان این موضوع را (سم فروشها، خارجیهایی که ما را وابسته میخواهند، دانایی ستیزها، فناوری هراسها، حسودها، مدیران کم سواد و بی لیاقت، شرکت های عوام فریب) مینامد.
یک انسان بالغ با یک نگاه به محتوای کتاب در می یابد که نگارنده آن کاری جز تخریب چهره دانشمندان و اندیشمندان و متخصصان مخالف خود را نداشته است و مغرضانه به بدترین صورت ممکن علیه آنها تاخته و ذهن کودکانه و اندیشه معصوم کودکان را جولانگاه خود قرار داده است و این خود نوعی انحراف و خیانت به کشور است.
در این کتاب سعی شده با تصاویر مختلف از مصرف محصولات دستکاری شده ژنتیکی یا همان تراریخته ابهام زدایی شده و ثابت کند که محصولات طبیعی بسیار بی کیفیت و بدون صرفه هستند!
نکته قابل توجه بیادبیها و خصومت نویسنده و طراحان این کتاب از بُعد تصویری با مخالفان محصولات تراریخته است به نحوی که در کنار محصولات طبیعی از عکس مستأصل یک میمون و در بخشی دیگر افرادی را با پوششی نامرتب و قیافهای متعجب نشان میدهد! اما در کنار محصولات تراریخته شاهد تصاویری از افرادی شاد و به قولی امروزی و باکلاس هستیم.
در این کتاب هجمه تصویری و محتوای کم نظیری در حد و اندازههای کودکانه به دانشمندان و متخصصین کشور شده است و در این راستا نه تنها سنتهای فرهنگی و پوششی بلکه شخصیت افراد به تمسخر گرفته شده است.
البته تهیه این محتوا از سوی کسی که دانش آموخته بنیاد صهیونیستی راکفلر است جای تعجب ندارد چرا که به نوعی خود را در کسوت تاجری – پژوهشگر و پژوهشگری وابسته به غرب اثبات کرده است و برای تجاریسازی تراریخته دست به دامان اندیشههای کودکان به عنوان خریداران آینده این محصولات شده است.
"قره یاضی" که راقم بندتجاریسازی برنج و پنبه تراریخته در لایحه برنامه ششم است، قصد دارد برای تجاری سازی این محصولات با فشار بر گلوی پژوهشگران راهها را برای خود باز کند.
حال سوال اینجاست، آیا چنین رویکردی که نوعی سوء استفاده از دانش آموزان و والدین آنها به عنوان افرادی فاقد هرگونه موضع در برابر محصولات تراریخته هستند با شعار دولت اعتدال و امید مبنی بر رعایت اعتدال و عدالت همخوانی دارد؟ چه کسی پاسخگوی این ولنگاری علمی و باز کردن راههای نفوذ هر چه بیشتر غرب به آموزش و پرورش است؟
سوال رسانهها از این افراد با کلاس و حامی محصولات تراریخته این است که: