عده اي جهت فريب مردم مزورانه شعار اعتدال سر مي دهند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۱۱
تكرار// دهقان در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

عده اي جهت فريب مردم مزورانه شعار اعتدال سر مي دهند

عضو هيئت رئيسه مجلس اظهار داشت: عده اي جهت فريب مردم و رهانيدن خود از زير فشار افكار عمومي مزورانه و به دروغ شعار اعتدال سر مي دهند.

محمد دهقان در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه به طور قطع نظام ما، نظام معتدلي است، گفت: حضرت امام خميني(ره) نماد اعتدال و در عين حال انقلابي گري بودند.

وي با تاكيد بر اين مطلب كه امروز نيز مقام معظم رهبري از لحاظ درايت، تجربه، انقلابي گري و اعتدال در اوج قرار دارند، اظهار داشت: متاسفانه عده اي در حوادث اخير به ساحت مقدس امام(ره) جسارت كردند كه در گذشته شعار اعتدال و ميانه روي نيز سر مي دادند.

عضو هيئت رئيسه مجلس تصريح كرد: اين حركت عين نفاق است كه عده اي در مقابل شخصيت الهي همچون مقام معظم رهبري مي ايستند اما شعار اعتدال نيز سر مي دهند.

دهقان اضافه كرد: اين افراد همان كساني هستند كه به قانون جفا كرده، اموال خصوصي و عمومي را از بين برده و حيثيت نظام را در عرصه جهاني مخدوش كردند.

وي گفت: اين افراد براي آنكه از زير فشار افكار عمومي فرار كنند، مزورانه شعار اعتدال سر مي دهند.

عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس تصريح كرد: شعار اعتدال و ميانه روي يعني، پايبند بودن به ولايت فقيه و قانون، پايبندي به نظام و حقوق مردم و كرنش نكردن در برابر راي ملت است.

دهقان خاطرنشان كرد: اعتدال اين نيست كه عده اي جنايت كنند و آقايان به اصطلاح به دنبال اعتدال، حساب خود را از جنايتكاران جدا نكنند و مزورانه شعار اعتدال سر بدهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار