آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۲۹۵

زلاتان: قهرمان لیگ شویم بازنشسته می‌شوم

زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم منچستریونایتد اعلام کرد که در صورت قهرمانی در لیگ برتر به همراه منچستریونایتد از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهاجم سوئدی در تابستان به یونایتد پیوست و هشتمین باشگاه را در کارنامه ورزشی اش به ثبت رساند. او که 35 سال دارد، مدعی شد که اگر قهرمان لیگ برتر شود، بازنشسته خواهد شد.

 


او گفت:" اگر قهرمان شویم فوق العاده خواهد بود. اگر می‌توانستم قهرمان لیگ برتر شوم، روز بعدش بازنشسته می‌شدم. در بازی‌های مهم کمی بدشانس بوده ایم ولی ایمان داریم و وقتی ایمان داشته باشید هر چیزی اتفاق می‌افتد. امیدوارم بتوانم قهرمان شوم و قهرمان خواهم شد."

 

زلاتان درباره آمار گلزنی اش گفت:" فکر می‌کنم باید کمی بیش از این گل می‌زدم. موقعیت‌های خوبی را از دست داده ام ولی در انگلیس فوتبال فرق می‌کند."


زلاتان در جریان پیروزی 3-1 یونایتد مقابل سوانسی، چهارصدمین گل دوران فوتبالش را به ثمر رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار