کد خبر:۵۶۱۰۹۳

در اختتامیه دومین جشنواره علم و عامه چه گذشت؟

اختتامیه دومین جشنواره علم و عامه با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و رئیس موزه علوم و فناوری در برج میلاد برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اختتامیه دومین جشنواره علم و عامه با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و رئیس موزه علوم و فناوری، رئیس دانشکده فنی حرفه ای دختران شریعتی، نمایندگانی از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، وزارت آموزش و پرورش، سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا) و وزارت نیرو و علاقمندان حوزه علم و فناوری در برج میلاد برگزار شد.


 در ابتدای این مراسم جلیلی، رئیس موزه علوم و فناوری گفت: اختتامیه جشنواره علم و عامه مقارن است با روز جهانی علم که توسط یونسکو نامگذاری شده است و خوشبختانه در کشور ما نیز یک هفته با نام «ترویج علم» وجود دارد و موزه علوم و فناوری در طول این هفته برنامه های متعدد و گوناگونی را در زمینه های مرتبط با ترویج علم به مرحله اجرایی درآورد که از جمله مهمترین آنها همین جشنواره علم و عامه است.

 

رئیس موزه علوم و فناوری به نقش علم در پیشرفت جوامع هم اشاره کرد و گفت: دقیقا همانطور که از شعار یونسکو در این روز مشخص است، علم در خدمت صلح و توسعه است و اگر به شاخص های رفاهی جوامع نگاه کنیم بسیاری از آنها کاملا مرتبط با علم است؛ در یک نگاه دقیق تر و شفاف تر باید گفت “علم” زبان مشترک تمام ملت هاست .


جلیلی سپس به برخی تغییر رویکردها در دومین جشنواره علم و عامه اشاره کرد و گفت: در دومین دوره برگزاری جشنواره علم و عامه توانستیم شاهد تغییراتی در پنج رویکرد باشیم :
۱ - ایجاد تنوع در روش های یادگیری
۲ - ایجاد حساسیت در مقوله آموزش و اینکه منابع مورد استفاده اهالی کره زمین متنوع است (مانند انرژی های تجدید پذیر و … )
۳ - ایجاد حساسیت در مقوله محیط زیست
۴ - ایجاد حساسیت در مقوله سلامت جامعه
۵ - ایجاد حساسیت در مقوله صلح و امنیت و افزایش آگاهی مردم نسبت به آنها


سپس احمدی، معاون پژوهشی وزیر علوم ضمن ابراز خرسندی از حضورش در اینگونه محافل علمی – ترویجی بیان کرد: امروزه در دنیای عالمان، شاهد گرایش به سمت «علم برای عامه» هستیم و از همین جهت، برگزاری اینگونه جشنواره ها می تواند گام مثبتی برای همگانی کردن علم و آموزه های علمی برای عموم مردم باشد. اقدامی که در پیشرفت و توسعه کشورمان، بسیار مهم و تاثیر گذار است .


احمدی همچنین در خصوص زمینه سازی و فراهم نمودن شرایط ترویج علم درکشور گفت: مسئولان و همه کسانی که به نوعی در حوزه علم و فناوری قدمی بر میدارند باید شرایطی را فراهم کنند تا علم وارد زندگی مردم شود، به گونه ای که از علم لذت ببرند و برای همه سنین و افراد جامعه ما جاذبه داشته باشد .


در ادامه آیین اختتامیه دومین جشنواره علم و عامه، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با بیان این که بهینه سازی انرژی به معنای بکارگیری پیشرفته ترین فناوری و استفاده از علوم نوین مدیریت مصرف و متضمن بیشترین بازدهی با صرف کمترین انرژی است، تصریح کرد: هر گاه سخن از مصرف هر سرمایه ای مطرح شود، اعمال مدیریت مصرف آن حیاتی و شرط عقل است .


سید محمد هاشمی برگزاری جشنواره هایی با موضوع علم و دانایی را در تسری دانش و تجربیات موفق در کشور بسیار حائز اهمیت دانست وافزود: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به موقع و دعوت از گروه ها و سازمان های موفق در زمینه انرژی در جشنواره های آتی ضروری است .


در سخنرانی پایانی این مراسم صونا آقابابایی، دبیر جشنواره علم و عامه نیز ضمن ارائه گزارشی مختصر از دومین دوره جشنواره علم عامه از تمامی کسانی که در برگزاری این جشنواره همکاری داشتند قدردانی به عمل آورد .


دومین جشنواره علم و عامه از صبح روز ۱۵ آبان ماه ۹۵ در برج میلاد تهران آغاز به کار کرد و روز پنجشنبه ۲۰ آبان ماه همزمان با روز جهانی “علم در خدمت صلح و توسعه” با برگزاری آیین اختتامیه و تقدیر برگزیدگان به کار خود پایان داد .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار