دولت قهرمانان ورزشی را استخدام کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۵۰۶
قهرمان المپیک:

دولت قهرمانان ورزشی را استخدام کند

کیمیا علیزاده گفت: انتظارات جامعه جوان البرز از رئیس‌جمهور استخدام قهرمانان، بیمه مربیان ورزشی و اصلاح قوانین مالیاتی برای ایجاد انگیزه و حضور سرمایه‌گذاران و هزینه‌کرد آنها در حوزه ورزش است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیزاده در جلسه حسن روحانی با علما، ایثارگران و برگزیدگان البرز که در کرج برگزار شد، اظهار داشت: البرز زادگاه بزرگانی از جمله آیت‌الله طالقانی و جلال آل احمد است.

 

اولین بانوی مدال‌آور المپیکی کشورمان  با بیان اینکه البرز از ظرفیت‌های طبیعی و نعمات خدادادی بسیاری برخوردار است، بیان کرد: البرزنشینان مردمانی سخت‌کوش هستند و این استان دارای ظرفیت‌های مناسب و بزرگانی در حوزه ورزش است.

 

وی با اشاره به اینکه البرز از سرانه کمی در حوزه ورزش برخوردار است که نیاز به مساعدت دولت دارد، گفت: استان البرز به دلیل تصمیماتی که در تبدیل استان گرفته شده نوپا بوده و کم توجهی سالیان گذشته در زمان تبدیل شدن به استان علی رغم نزدیکی به پایتخت کمترین نرخ سرانه فرهنگی و زیرساخت ورزشی را دارد.

 

وی گفت: انتظارات جامعه جوان البرز از شما استخدام قهرمانان، بیمه مربیان ورزشی و اصلاح قوانین مالیاتی برای ایجاد انگیزه و حضور سرمایه‌گذاران و هزینه‌کرد آنها در حوزه ورزش و اختصاص سهم ورزش از سهم ارزش افزوده و بیش از همه اینها تکمیل سالن 6 هزار نفری سرپوشیده کرج و تکمیل طرح‌های نیمه تمام ورزشی در تمام شهرستانها و ساخت خانه جوان برای سمن‌های البرزی است.

 

وی افزود: خواهش من از شما این است که مانند پیگری اعزام بانوان فوتبالیست به کشور گواتمالا در این زمینه که با مساعدت و دستور مستقیم شما انجام شد در امر اعزام و حضور مقتدرانه ورزشکاران خانم کشور مانند گذشته پشتیبانی کنید تا مدال‌آوری در میادین ورزشی سبب ایجاد انگیزه برای بانوان شود.

 

علیزاده گفت: از شما تقاضا دارم بانوانی که به دلیل حضور در اردوهای ورزشی و مسابقات امکان رفتن به مدرسه را ندارند تدبیری برای آنها انجام شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار