به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تورج محمدی، معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت در نشست خبری هفته پژوهش و ارائه فعالیت های این دانشگاه در این حوزه گفت: با توجه به تغییر رویه در دانشگاه علم و صنعت رویکرد متفاوتی در برنامه پژوهشی ایجاد شده است. دانشگاه علم و صنعت با قدمت 90 ساله در سال 1308 راه اندازی شده و اولین فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور را داشته است. تغییر و تحولات اساسی در این دانشگاه صورت گرفته است و این دانشگاه از سال 78 به عنوان اولین دانشگاه کشور است که برنامه های راهبردی تعیین کرده و به وزارت علوم ارسال کرده است در آن دوره جهت گیری دانشگاه تغییر پیدا کرد و اولین دانشگاهی که ارزیابی سیستم پژوهشی را راه اندازی کرد دانشگاه علم و صنعت بود.
معاون پژوهشی علم و صنعت افزود: دانشگاه علم و صنعت در حال حاضر جزو 500 دانشگاه برتر جهان همچنین جزو سه دانشگاه برتر مهندسی کشور است و این عملکرد نتیجه برنامه ریزی است.
وی ادامه داد: در طول سال های اخیر کیفیت پژوهش افزایش یافته و تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی را با رویکرد فناوری آغاز کرده ایم؛ در این خصوص الزاماتی به دانشگاه دیکته شده تا بتواند در طول دوره 5 ساله با توجه به نیازهای کشور و سطح بین المللی به اهداف خود برسد و نقش خود را ایفا کند.
وی در مورد آئین نامه ارتقای اساتید در حوزه پژوهشی گفت: این آئین نامه توسط وزارت علوم ابلاغ شده و دانشگاه ها براساس آن ارتقای اساتید را دنبال می کنند اما برخی از دانشگاه ها به دلیل سطح علمی بالاتر می توانند امتیاز بالاتری به اساتید بدهند.
وی ادامه داد: این آئین نامه در دانشگاه علم و صنعت در حال اجراست و پروژه های صنعتی نیز در آن امتیاز بیشتری دارد.