به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو علی اصغر بهشتی مدیر مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت در نشست خبری هفته پژوهش گفت: 25 شرکت رشد و فناوری در دانشگاه علم و صنعت فعال هستند که تعداد آن ها از سال گذشته تاکنون افزایش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر 7 شرکت دانش بنیان با دریافت درجه دانش بنیانی و مجوز در دانشگاه علم و صنعت فعالیت دارند که هدف ما از ایجاد این شرکت ها رساندن ظرفیت مرکز رشد به 5 برابر ظرفیت فعلی است و اجرای این هدف نیاز به توسعه فیزیکی و اصلاح قوانین دارد.
بهشتی از ایجاد اولین برج فناوری تهران در زمینی به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع با همکاری شهرداری و شورای شهر توسط دانشگاه علم و صنعت خبر داد و گفت: این کار مراحل اداری و طراحی خود را طی کرده و در حال اخذ مجوز است.
مدیر مرکز رشد و فناوری اطلاعات دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: در این مرکز هم چنین عقد قراردادهای نیابتی به نیابت از شرکت های دانش بنیان را انجام می دهیم تا بتوانیم میزان فعالیت ها و قراردادهای این شرکت ها را افزایش دهیم.
در ادامه اسماعیل خان میرزا مدیر توسعه فناوری و تجاری سازی دانشگاه علم و صنعت در خصوص فعالیت های پژوهشی این دانشگاه گفت: دانشگاه علم و صنعت در نظر دارد که تعداد بیشتری از اساتید را وارد حوزه ارتباط با صنعت کند و آمارها نشان می دهد که این تعداد دو برابر افزایش یافته است.
وی افزود: ماموریت دانشگاه گسترش آموزش و پژوهش است و برای تقویت این کار ایستگاه فناوری را ایجاد کرده ایم و توانستیم در سه دستاورد پژوهشی رتبه اول تا سوم کشور را به دست آوریم.
مدیر توسعه فناوری و تجاری سازی دانشگاه علم و صنعت اضافه کرد: هم چنین بازاریابی محصولات دانش بنیان توسط این مرکز آغاز شده که صد محصول جمع آوری شده که برای آنها بازاریابی صورت می گیرد.
وی یادآور شد: دانشگاه علم و صنعت اولین دانشگاهی است که شیوه نامه حمایت از محصولات شرکت های دانش بنیان را به تصویب رسانده در حالی که این حمایت ها هنوز در سایر دانشگاه ها وجود ندارد این پروسه نیز در سه چهار ماه آینده تکمیل خواهد شد.