اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در پاسخ به یادداشت وزیر فرهنگ و ارشاد در روزنامه ایران، نامه سرگشاده ای را به وی نوشت که به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آقای صالحی امیری، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی؛
سلام علیکم
بعد از دیدار 16 آذر امسال دانشجویان با آقای رئیس جمهور که الحق والانصاف تمامی خطوط قرمز زیر پا گذاشته شد تا در برابر 5 تشکل انقلابی عده ای براحتی بیایند و دم از سران فتنه ای بزنند که حق شان چیزی جز اعدام نیست ! به این می اندیشیدیم مگر می شود به راحتی آمد و دم از فتنه گران زد و آن وقت مسئولین مملکت نسبت به کسانی که خون به دل مردم کردند، ساکت و بی تفاوت بنشینند.
تا اینکه در چند روز گذشته یادداشت جنابعالی در روزنامه درباری دولت منتشر شد و نه تنها هیچ نشانی از اخلاق در آن نبود ، بلکه نمود بارز سر بریدن تشکل های انقلابی توسط شماست؛ اما به صراحت خدمتتان عرض می کنم «که بکشید ما را ، زنده تر خواهیم شد... »
جناب آقای وزیر !
اینجانب به نمایندگی از اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ، بزرگترین تشکل دانشجویی کشور و به نمایندگی از 70 دفتر این تشکل در سراسر کشور بر خود واجب دیدم تا نکاتی را به نظرتان برسانم تا ملت قاضی باشند و قضاوت کنند که حق و نا حق چیست . البته ما واقفیم که عده ای هیچ گاه قبول نخواهند کرد که چرا دولت کم ظرفیت یازدهم تاب شنیدن نقد های هیچ کس را ندارد و همواره این مسئله را نشان داده است ؛ چه بسا یکبار با فحاشی نسبت به منتقدین و یک بار با یادداشت آقای وزیر خطاب به دانشجویان کشور !
آقای صالحی امیری !
در یادداشت خود آورده اید که روحانی کشور را از جنگ و تحریم و فساد نجات داد و مردم از وضعیت اداره کشور ناخرسند بودند؛ اما آیا تاکنون از خود پرسیده اید که اگر توان دفاعی و مقاومتی کشورمان به فضل الهی و نیروهای مسلح نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نبود، جنگ رخ می داد یا عدم مقاومت در برابر زیاده خواهی و زور گویی هایی که تیم مذاکره کننده مزه آن را چشید و نتیجه اش به جفت پوچ ختم شد، عامل جنگ می شد؟ همان توان دفاعی و موشکی که عده ای حتی ندانسته و یا عمداً نیز می خواستند بر سر آن مذاکره نمایند!
در یادداشت مذکور بارها از پایبندی به اخلاق شخص رئیس جمهور سخن گفتید و حتی شهادت دادید که ایشان از مرزهای اخلاقی و اعتدال خارج نشده اند ! با این حال برای ما سوال بر انگیز است که چه کسی پشت تریبون های رسمی و در برابر دوربین های صدا و سیما منتقدان خود را بی سواد ، بی شناسنامه ، به جهنم رفته ، نادان و قص علی هذا معرفی کرد . مگر کس دیگری جز شخص رئیس جمهور چنین ادبیاتی را نسبت به منتقدین خود استفاده کرده است! عجیب است که چنین الفاظی در مخیله حضرتعالی در چهار چوب اخلاق قرار دارد که بر آن شهادت میدهید.
فارغ از همه این مسائل مگر تریبون دانشگاه جای انتقاد نیست و مگر دانشجو موذن جامعه نیست، پس چرا یاد آوری شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور به ایشان از نظر شما اوج بی اخلاقی و خشونت ولی گره زدن برجام - که رئیس جمهور در چند ماه اخیر مسئولیت آن را شخصا به عهده گرفتند - به رهبری معظم انقلاب آخر اخلاق مداری است ؟!
از طرفی مقایسه تشکل های دانشجویی با رادیکالیسم، فرقان و ... قیاس مع الفارغی است که از حضرتعالی به عنوان یک وزیر فرهنگ انتظار بیشتری نسبت به این ادبیات می رفت؛ چرا که دانشجویان انقلابی حاضرند با تمام وجود در برابر فتنه گرانی که کشور را به پرتگاه بردند و در برابر کسانی که بخواهند کشور و انقلاب را بر سر هیچ معامله کنند خواهند ایستاد .
امیدوارم که جمله معروف شهید بهشتی را شنیده باشید که می فرمایند: یکی از مشکلات کنونی ما این است که کم کم اشخاص جای ارزش ها را می گیرند. نکته قابل تامل اینجاست که شما ارزش ها را فراموش کردید و روحانی را جایگزین نمودید وهکذا شخص رئیس جمهور نیز چنین ادعا هایی دارد ، حال چگونه روحانی و دولت یازدهم را در یک کفه ترازو با شهدای اندیشمندمان قرار می دهید .
با این حال متاسفم که بدنه دولت یازدهم همچنان تاب و توان شنیدن انتقادات را ندارد و یک روز دانشجویان منتقد انقلابی را بی سواد می خواند. یک روز دیگر با فرقان و رجوی لعین مقایسه می کند. سخن بیش از این دیگر جایی ندارد، اما نکته پایانی اینکه دولت یازدهم اگر جرئت شنیدن صدای مردم و منتقدین را داشت اجازه انتشار فیلم سخنرانی های دانشجویان انقلابی را می داد تا مردم نسبت به عملکرد رئیس جمهور و سخنان دانشجویان قضاوت کنند .
و در پایان انتظار می رفت حضرتعالی به عنوان وزیر جدیدالورود کابینه دولت یازدهم با عملکرد متعادل ، خود را نزد مردم عزیز می کردید نه با قیاس های عجیب دانشجویان با گروهک ها، عزیز رئیس جمهور شوید.
متین منتظمی
دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان