کد خبر:۵۷۱۷۸۵
کار زهیوی و پرسپولیس یکسره شد
برانکو ایوانکوویچ در حالی لیست بازیکنان مدنظر خود برای جذب در نقل و انتقالات نیم فصل را به باشگاه ارائه داده است که برخلاف پیش بینیها نام رحیم زهیوی در آن قرار ندارد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نقل و انتقالات نیم فصل در حالی آغاز خواهد شد که گفته می شود رحیم زهیوی جزو گزینه های پرسپولیس و برانکو ایوانکوویچ محسوب می شود، در این بین گفته می شود سرمربی پرسپولیس پیش از ترک ایران و در لیست خود به علی اکبر طاهری نام این مهاجم استقلال خوزستان را قرار نداده است و در لیست اولیه او قرار ندارد.
علی اکبر ترکاشوند، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس و همچنین مسوول نقل و انتقالات این تیم چندی پیش در صفحه شخصی خود، طبق لیستی که از برانکو ایوانکوویچ در اختیار داشت، اعلام کرد رحیم زهیوی در لیست پرسپولیس قرار ندارد و این باشگاه تلاشی برای جذب وی نخواهد داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.