کد خبر:۵۷۶۶۵۶

سودآوری بیشتر با کشت همزمان ذرت و پانیکوم ویرگاتوم

محققان دریافتند اگر بعد از یک هفته از کاشت ذرت و در همان زمین، پانیکوم ویرگاتوم کاشته شود، بعد از یک سال، می‌توان ذرت را برداشت کرد و به سود رسید و بعد از دو سال، پانیکوم ویرگاتوم هم امکان بهره‌برداری خواهد داشت.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پانیکوم ویرگاتوم،گیاهی است که در کنار کاربردهای رایجی مانند حفاظت از خاک و تامین علوفه،می تواند به عنوان زیست توده،در تولید اتانول ،بوتانول و انرژی های زیستی،به کار رود.

 

 کشت این گیاه،از ابتدا تا انتهای برداشت،معمولا دو سال به درازا می انجامد و غالبا هیچ سودی تا آخر سال دوم حاصل نمی شود. بنابراین اگر بتوان رویکردی به وجود آورد که باعث سوددهی بیشتر، در مدت کوتاه شود،کشاورزان بیشتری به کاشت این گیاه  ترغیب می شوند.

 

ایده ای که محققان دارند،کاشت ذرت است،بدین گونه که ابتدا ذرت کاشته شود و بعد از یک هفته و در همان زمین، پانیکوم ویرگاتوم کاشته شود.ذرت به سرعت رشد می کند و در کنار آن، پانیکوم ویرگاتوم نیز،به آرامی رشد می کند.بعد از یک سال،می توان ذرت را برداشت کرد و به سود رسید و بعد از دو سال، پانیکوم ویرگاتوم هم امکان بهره برداری خواهد داشت.

 

ایده استفاده از ذرت،ایده جدیدی نیست اما تا به حال،هیچ گونه دستورالعمل مشخص و روشنی،ارائه نشده بود.محققان با بررسی های گسترده شرایط بهینه را بدست آورده اند.

 

حضور پانیکوم ویرگاتوم،هیچ گونه تاثیر منفی در بازدهی ذرت ندارد،اما افزودن ذرت به عنوان یک گیاه همراه،در سال اول منجر به کاهش چگالی پانیکوم ویرگاتوم می شود،اما در سال دوم،چگالی و بازدهی آن،به حالت مطلوبی می رسد.

 

محققان تمامی فاکتورهای اقتصادی را نیز در نظر گرفته اند و در نهایت به این نتیجه رسیده اند که استفاده از ذرت،به عنوان یک محصول همراه در کاشت پانیکوم ویرگاتوم،با شرایط بهینه،می تواند منجر به سوددهی،در سال اول کشت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار