کد خبر:۵۷۹۸۸۴

پرونده دو شریک نفتی بابک زنجانی ارجاع شد

پرونده دو تن از متهمان نفتی که پیشتر حکم اعدامشان از سوی دیوان عالی کشور نقض شده بود، برای رسیدگی مجدد به قاضی مقیسه رئیش شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارجاع شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، میرسجاد سعیدمهر وکیل مدافع حمید فلاح هروی متهم ردیف سوم پرونده نفتی با اعلام این خبر گفت که شعبه 288 دادگاه انقلاب به عنوان شعبه هم عرض برای رسیدگی مجدد به پرونده  موکل وی و مهدی شمس متهم ردیف دوم پرونده تعیین شده است.

 

این وکیل دادگستری اضافه کرد: به رغم تعیین شعبه هم عرض، حکم دیوان عالی کشور هنوز به ما ابلاغ نشده و موفق به مطالعه حکم دیوان نشده‌ایم.

 

سعید‌مهر تصریح کرد: بازپرس پرونده در تحقیقات جدیدی که انجام می‌دهد باید ایرادات مورد نظر دیوان را رفع کند.

 

وکیل مدافع فلاح هروی با اشاره به دستیگری علیرضا زیباحالت منفرد گفت که قطعاً دستگیری این فرد به عنوان یکی از متهمان اصلی پرونده در سرنوشت موکلش تاثیر دارد.

 

بر اساس این گزارش، پیشتر شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی، بابک زنجانی متهم اصلی، مهدی شمس متهم ردیف دوم و حمید فلاح هروی متهم ردیف سوم را مفسد فی‌الارض شناخت و به اعدام محکوم کرد که این حکم در ارتباط با بابک زنجانی در دیوان عالی کشور، تأیید و در ارتباط با دو متهم دیگر نقض شد.

 

بنابر اعلام سخنگوی قوه‌قضائیه، حکم بابک زنجانی به وی ابلاغ شده است.

 

عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران نیز به تازگی درباره پرونده علیرضا زباحالت منفرد گفته است: متهم مذکور که زمینه ساز خرید یک موسسه مالی و تبدیل آن به بانک اف.آی.آی.بی در مالزی به منظور فراهم کردن بستر جرایم بود، موفق شد از طریق همین بانک که کلاً به چهار میلیون دلار خریداری شده بود، اعتبارات اسنادی را رد و بدل کند و اعتبارات اسنادی برای خرید نفت از شرکت ملی نفت ایران، واریز وجوه ادعایی مربوط به شرکت‌های سازمان تامین اجتماعی و هم چنین وجوه واریز به شرکت (اچ.کی– H-K) در خارج از کشور از طریق همین بانک اقدام شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار