موج اسلامخواهي در جهان از برکت انقلاب اسلامي است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبردانشجو» از اراك، در اين اطلاعيه آمده است: انقلاب اسلامي ايران در تمام دنيا شناخته شده است و قلوب مسلمانان و حتي آزاديخواهان را تحت تاثير خود قرار داده است.
اين اطلاعيه افزود: انقلاب اسلامي يک حقيقت انکارناپذير است، هرچند که انسانهاي واداده و ضعيف النفس مي خواهند اين ارزشها را ناديده بگيرند.
در بخش ديگري از اين اطلاعيه آمده است: جدال سردمداران آمريکا با ملت ما هنوز هم ادامه دارد، کاخ سفيد و لابي صهيونيسم از بدو پيروزي انقلاب اسلامي تاکنون لحظهاي از تجاوزگري و بحران آفريني عليه کشور ما فروگذاري نکرده است و اين روزها جهان به وضوح شاهد جنگ افروزي و درنده خويي استکبار عليه کشورهاي اسلامي است.
در اين اطلاعيه تاكيد شده است: دهه فجر، پايان استبداد و آغاز رهايي انسان بود و آمدن امام، نزول باران رحمت و حضور خير و برکت بود.
در پايان اين اطلاعيه آمده است: ما بسيجيان ضمن حضور پرشور در مراسم جشنهاي دهه فجر انقلاب اسلامي، همه دلسوزان ايران اسلامي را به حضور گسترده در مراسم اين دهه به ويژه راهپيمايي 22 بهمن دعوت کرده و آمادگي خود را براي خدمت در تمامي عرصه هاي مورد نياز کشور اعلام مي کنيم./انتهاي پيام/