به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو سورنا ستاری عصر شنبه در این مراسم، دانشگاه صنعتی سهند را از نظر هیات علمی و دانشجویان نخبه در زمره یکی از ممتازترین دانشگاه های کشور توصیف کرد و گفت: امیدوارم مرکز نوآوری به عنوان یک زیست بوم، جهت گیری های علمی داشته باشد.
وی با بیان اینکه آغاز به کار مرکز رشد و فناوری در این دانشگاه قدم بسیار خوبی در زمینه توسعه علم و فناوری است، افزود: دانشگاه های نسل سوم و چهارم نیازمند نوآوری و خلاقیت است و فعالیت های علمی و پژوهشی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی سهند نیز در این مراسم گفت: این مرکز در یک هزار و ۵۰۰ مترمربع و با اعتبار اولیه ۱۵ میلیارد ریال شروع بکار کرد که برای ساماندهی و تجهیز آن در مجموع تا کنون بیش از ۲۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
بهزاد عباس پور با اشاره به آغاز به کار مرکز فناوری و نوآوری، هدف از راه اندازی این مرکز را ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری و خلاقیت های جدید و مشتری آور توصیف کرد.
وی برگزاری استارت آپهای فصلی (شرکت های نوپا) در دانشگاه صنعتی سهند را از جمله برنامه های علمی این دانشگاه بیان کرد.
بازدید از دانشگاه علوم پزشکی، افتتاح مرکز جامع سلولهای بنیادی بازساختی، افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه تبریز و افتتاح شتابدهنده بنیاد ملی نخبگان از جمله برنامههای معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در سفر به تبریز بود.