کد خبر:۵۸۶۰۸۹
معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی:

فستیوال‌ها راه‌حلی برای توسعه تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه است

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: رویدادهای عرضه نوآوری و فستیوال‌ها راه‌حل توسعه معاملات و تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه در بازار دارایی فکری است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، علیرضا دلیری اظهار کرد: فستیوال‌های عرضه  نوآوری در حوزه‌های تخصصی و ارائه نوآوری‌های هر حوزه به سرمایه‌گذاران و صنعتگران همان حوزه تخصصی از جمله راه‌حل‌هایی است که برای توسعه معاملات در بازار دارایی فکری در نظر گرفته شده است.

 

وی یادآور شد: بازار دارایی فکری در سال ۹۳ و با هدف کمک به تجاری‌سازی دارایی‌های فکری ثبت‌ و راه اندازی شد و گواهینامه‌های ثبت اختراع (طرح‌های نوآورانه)، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری و رشد رقابت‌پذیری بنگاه‌های صنعتی با توسعه پورتفوی نوآوری خود از منابع نوآوری خارج از بنگاه بودند.

 

دلیری افزود: بعد از شروع به کار بازار و با گذشت زمان و افزایش تعداد اختراعات قابل عرضه در تابلوی عرضه بازار دارایی فکری که تا کنون به بیش از ۱۷۰ اختراع رسیده‌ است، ظرفیت خوبی برای عرضه و بهره برداری از این نوآوری‌ها فراهم آمده بود که سبب شد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با استفاده از ظرفیت اجرایی مرکز فن‌بازار ملی ایران درصدد کمک به توسعه تعاملات بازار از طریق بازاریابی اختراعات برآید.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی  بیان کرد : بدین‌ترتیب مرکز فن‌بازار ملی ایران با حمایت معاونت علمی و با استفاده از ظرفیت کارگزاران خصوصی تبادل فناوری، برگزاری رویدادهای تخصصی عرضه نوآوری با عنوان فستیوال‌های نوآوری را در دستور کار خود قرار داد. 

 

وی همچنین گفت: در این فستیوال‌ها که هر بار در یک حوزه تخصصی و کاربردی برگزار می‌شود، طرح‌های نوآورانه در آن حوزه فراخوان شده و بعد از ارزیابی، طرح‌های منتخب به صورت ارائه حضوری و باقی طرح‌ها به صورت ارائه در کتابچه نوآوری برای مخاطبین ارائه می‌شود. مخاطبین در این رویدادها سرمایه‌گذاران، صنعتگران و تولیدکنندگان آن حوزه تخصصی می‌باشند که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری روی طرح‌های نوآورانه هستند .

 

دلیری درباره بررسی وضعیت این فستیوال ها اظهار کرد: با برگزاری فستیوال‌های تخصصی در حوزه نوآوری‌های صنعت لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و صنعت مواد غذایی، ۶ مورد معامله به ارزش حدود ۵۵ میلیارد ریال در بازار صورت پذیرفت و ۳ مورد معامله دیگر نیز در حال نهایی شدن است. همچنین مذاکرات بسیاری نیز بین مخترعین و سرمایه گذاران در حال انجام است . 

 

وی افزود: فستیوال نوآوری‌های صنعت پلاستیک و پلیمر نیز دهه اول اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و با توجه به سوابق فستیوال‌ها امید است این فستیوال نیز نتایج خوبی در حوزه تجاری‌سازی اختراعات این حوزه به دنبال داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار