آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۷۳۲

کاروان تیم السد وارد ایران شد/ ژاوی با ماشین پلیس به هتل رفت

هواپیمای تیم السد لحظاتی قبل در فرودگاه امام خمینی بر زمین نشست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حضور السدی ها در ایران در حالی است که گروهی از هواداران ژاوی هرناندز خود را به فرودگاه رسانده اند تا از وی استقبال کنند. حتی در بین خلبانان حاضر در فرودگاه هم این سوال مطرح می شود که ژاوی کی در فرودگاه حضور پیدا می کند.

 

استقلالی ها 60 شاخه گل برای استقبال از السدی ها تدارک دیده بودند اما به علی این که ماشین حامل دسته های گل تصادف کرد، سه دسته گل فراهم شد تا به السدی ها اهدا شود. 

 

به دلیل ازدحام جمعیتی که در فرودگاه امام(ره) برای استقبال از هافبک سابق بارسلونا وجود داشت، او را با خودروی پلیس به هتل اسپینانس بردند و ژاوی نتوانست سوار اتوبوس تیم السد قطر شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
من
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۷
تهرانی های عزیز تا میتونید سر اینم خز بازی درارین فکر کنم سالم نمیرسه به خونش میخوریدش
2
2
پربازدیدترین آخرین اخبار