آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۸۸۷

سرمربی اخراجی روباه‌ها در باغ وحش+عکس

رانیری روز یکشنبه همراه اعضای خانواده اش به باغ وحش رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کلودیو رانیری روز پنج شنبه بعد از کسب نتایج ضعیف، از سرمربیگری لسترسیتی کنار گذاشته شد. او که نه ماه قبل موفق شده بود لسترسیتی را به طرزی شگفت انگیز به قهرمانی در لیگ جزیره برساند، بعد از آن که در فصل جاری عملکرد خوبی نداشت، شغلش را از دست داد. اما شاید برای خیلی ها جالب باشد که رانیری اکنون چه می کند؟

 

رانیری بعد از اخراج شدن از لسترسیتی، به کشورش ایتالیا بازگشته است. او اکنون در شهر رم در کنار خانواده اش حضور دارد. رانیری یکشنبه ظهر همراه دختر، داماد و نوه اش، به باغ وحش رفت. باید دید دوری سرمربی کهنه کار ایتالیایی از مستطیل سبز، تا چه زمانی خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار