اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اختتامیه چهارمین جشنواره جهادگران علم و فناوری صبح امروز در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم سرلشکر فیروزآبادی، مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا؛ حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی؛ حسین قدیانی، رئیس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری؛ سردار محمد زارعی، معاون نیروی انسانی ناجا؛ علی وطنی، معاون علمی پژوهشی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور؛ طلائی، نائب رئیس شورای شهر تهران؛ امیررضا امیری، معاون تحقیقات صنعتی کل ارتش؛ سید محمود نوابی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان؛ علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد؛ محمدودود حیدری و سردار موسوی، از معاونت ستاد کل نیروهای مسلح حضور داشتند.
ابتدای این مراسم با سخنرانی دو بانی اصلی برگزاری این جشنواره یعنی میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد و قدیانی، رئیس بسیج علم و فناوری آغاز شد و پس از پخش کلیپ گزارش عملکرد چهارمین جشنواره جهادگران علم و فناوری، از سرلشکر فیروزآبادی درخواست شد تا پیرامون وضعیت علم و فناوری کشور به سخنرانی بپردازد.
در ادامه علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه های این دانشگاه در سال 96 خبر داد و بورسیه نخبگان را جزو برنامه های مهم این دانشگاه دانست.
در این مراسم با حضور مسئولان از حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد تقدیر به عمل آمد. وی هدیه خود را تقدیم به خانواده شهدا کرد و گفت: هدیه فاخری که به بنده داده شده است را تقدیم به خانواده شهدا و ایثارگران می کنم. 71 درصد خانواده های شاهد و ایثارگر یعنی نزدیک به 218 هزار نفر در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند؛ که این افتخار بزرگی است.
در پایان این مراسم با حضور مسئولان از خانواده شهدای علمی تجلیل شد.
از این جشنواره هدایایی نیز به خانواده شهید حسن طهرانی مقدم، شهید محمد صدیق، شهید مهدی نواب، شهید رضا میرحسینی و شهید محمد غلامی به رسم یادبود اهدا شد.
طرح های برتر جشنواره جهادگران علم و فناوری شامل دستگاه بالانس سه بعدی لیزری طرح رحیمی از استان لرستان و طراحی و ساخت آشکارساز تناسبی چند سیمه گازی با سیستم پردازش سیگنال طرح محمد افشار از استان البرز بودند.
همچنین سنجش گر گاما توسط رضا قلی پور پیوندی از استان تهران، توربین بادی ویند مکس احسان حمیدی از استان خوزستان، دستگاه کرایزر برقی نیما دانش از استان مازندران، آسان رو معلولین پریناز رحیمی از استان کردستان و در بخش دانش آموزی، دستگاه تشخیص نشتی لوله های آب مبینا وطن خواه از استان هرمزگان حائز تقدیر و تجلیل شدند.
تشکل های دانش بنیان برتر جشنواره جهادگران علم و فناوری شامل مرکز هدایت و حمایت از تحقیقات تجربیات با موضوع نساجی، مرکز هدایت و حمایت از تحقیقات تجربی با موضوع نانو، خانه نخبگان علمی بسیج خراسان جنوبی آذربایجان شرقی، اردبیل، کرمانشاه و شش پایگاه علمی از استان های تهران، اردبیل و اصفهان؛ از جمله مراکزی بودند که به عنوان مراکز برتر و تشکل های دانش بنیان برتر شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
این مراسم با عکس یادگاری برگزیدگان جشنواره، به کار خود پایان داد.