کد خبر:۵۹۶۱۴۵

آغاز داوری چالش نوآوری «تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز»

فرایند ارزیابی ۶۲ طرح ارسالی به چالش نوآوری تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز آغاز شد و طرح‌های برگزیده این مرحله تا خردادماه امسال فرصت دارند تا نمونه اولیه ایده خود را ارائه دهند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ ثبت نام چهارمین چالش نوآوری با  عنوان «تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز پایدار روی سطوح فلزی یا شیشه‌ای» در ۳۰ اسفندماه سال گذشته پایان یافت.

 

این چالش که از سوی کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو و بر مبنای تقاضای موجود از سوی صنایع متعدد کشور برگزار می‌شود، به دنبال راهکاری برای توسعه لایه با پوشش‌های نانویی چربی‌گریز پایدار و ماندگار روی سطوح فلزی و شیشه‌ای است که بتواند مانع از آغشته‌شدن و یا باقی ماندن چربی، لک و دوده بر روی این سطوح شود.

 

در این راستا نیز برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور، این تقاضای صنعتی با حمایت و پشتیبانی ستاد توسعه فناوری نانو در قالب یک رقابت فناورانه با عنوان چالش نوآوری تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز پایدار روی سطوح فلزی یا شیشه‌ای به فراخوان گذاشته شد.

 

در مهلت ثبت‌نام، در این چالش ۶۲ طرح مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد ۴۰ درصد دارای نمونه اولیه‌ از طرح خود بودند و بیش از ۷۰ درصد طرح‌ها به صورت گروه یا تیم در این رقابت ثبت‌نام کردند که در میان آنها ۸ شرکت دانش‌بنیان نیز حضور دارد.

 

بیشترین شرکت‌کنندگان این چالش از رشته‌های مهندسی مواد و شیمی هستند که نیمی از کل شرکت‌کنندگان را شامل می‌شوند و بیش‌ از ۳۰ درصد طرح‌ها متعلق به اعضای هیات‌ علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سطح کشور است.      

  

با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام، فرآیند ارزیابی طرح‌های دریافتی توسط کمیته داوران چهارمین چالش نوآوری فناوری نانو آغاز شده است.

 

مطابق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی صورت گرفته به منتخبان مرحله اول چالش نوآوری «تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز پایدار روی سطوح فلزی یا شیشه‌ای» ۲۰ میلیون ریال کمک هزینه جهت تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح ارائه شده تعلق خواهد گرفت. برگزیدگان مرحله نخست، دو ماه فرصت خواهند داشت تا یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح مفهومی خود ارائه دهند.

 

در پایان این مرحله، طرح برگزیدهعلاوه بر دریافت ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی و دریافت تسهیلات تجاری‌سازی، شانس عقد قرارداد یا همکاری با هلدینگ‌ها یا شرکت‌های بزرگ صنعتی کشور از طریق فروش دانش فنی، فروش محصول یا مانند آنها را خواهد داشت.

 

منتخبین مرحله اول تا پایان فروردین ماه معرفی خواهند شد و برگزیدگان این مرحله تا خرداد ماه مهلت دارند تا نسبت به ارائه نمونه اولیه ایده خود اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار