آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۲۱۰

رقابت بیش از ۲۳ هزار نفر در المپیاد علوم و فناوری نانو

هشتمین المپیاد علوم و فناوری نانو روز جمعه، ۲۵ فروردین‌ماه جاری بصورت همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرحله اول هشتمین المپیاد علوم و فناوری نانو که بصورت آزمون چهارگزینه‌ای طراحی شده است، در ساعت ۱۰ صبح روز جمعه ۲۵ فروردین‌ماه جاری در ۱۳۷ حوزه آزمون برگزار می‌شود.

 

در این آزمون ۲۳ هزار و ۵۱۹ نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۵ هزار و ۸۶۲ نفر دختر و ۷ هزار و ۶۵۷ نفر پسر هستند. آزمون مرحله اول شامل ۶۰ سوال تستی با سرفصل‌های نانومواد، نانوزیست فناوری، کاربردهای فناوری نانو، نانوشیمی، نانوفیزیک، مشخصه‌یابی و تجاری‌سازی است.

 

پس از اعلام نتایج اولیه، برگزیدگان مرحله اول برای حضور در اردوی علمی-رقابتی در یکی از مراکز معتبر علمی و آزمایشگاهی ایران که اواخر مردادماه امسال اجرا می‌شود، خود را آماده خواهند کرد.

 

در پایان دوره عملی و معرفی نفرات برتر، علاوه‌ بر اهدای مدال و لوح تقدیر جوایز نقدی و اعتبار شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به هر یک از برگزیدگان اختصاص می‌یابد.

 

استان‌های کردستان، کرمانشاه، مازندران، فارس و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین ثبت‌نامی را در هشتمین المپیاد علوم و فناوری نانو داشتند.

 

طی برگزاری هفت دوره گذشته المپیاد نانو، استان تهران در مجموع با ۴۰ برگزیده، استان خراسان رضوی ۳۸ برگزیده، استان‌های اصفهان و فارس هر کدام ۱۸ برگزیده جزو استان‌های تراز «الف» در ترویج دانش‌آموزی فناوری نانو به شمار می‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار