اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی جایزه مصطفی(ص)؛ رئیس بنیاد «خانواده عبدالعلی طیبعلی» در این باره گفت: «پرفسور یینگ به عنوان پنجمین دریافت کننده این جایزه انتخاب شده است. این جایزه به پاس خدمات افراد منتخب به رفاه جامعه و کمک به دیگران به ویژه قشر جوان به واسطه جسارت و تلاش بیبدیلشان از سوی این موسسه به آنها اعطاء میشود؛ این بانو الگو و الهام بخش جوانان سنگاپوری در نیل به فضایل علمی است».
پرفسور یینگ به دلیل دستاوردهای علمی برجسته خود، یکی از برندگان «جایزه مصطفی(ص)» در سال ۲۰۱۵ است. وی همچنین یکی از یکصد مهندس برتر جهان به شمار میرود و در سالهای ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ ،۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ جزو ۵۰۰ مسلمان برتر و تاثیرگذار جهان انتخاب و در سال ۲۰۱۴ نیز در سنگاپور بهعنوان زن برتر برگزیده شده است.
این دانشمند ۵۱ ساله، به دلیل پژوهشهای گسترده خود در حوزه نانوفناوری و به عنوان یکی از اعضای هیات علمی «موسسه فناوری ماساچوست»، از شهرتی بین المللی برخوردار بوده و این در حالی است که صاحب بیش از ۱۳۰ اختراع ثبت شده و یا در انتظار ثبت است. وی یکی از حامیان علاقمند به پرورش و ارائه مشاوره به نسل آتی استعدادهای علمی در سنگاپور است. در سال ۲۰۰۳، موسسه تحت امر وی، برنامه تحقیقاتی جوانان را با هدف ترغیب هرچه بیشتر جوانان سنگاپوری به دنبال کردن دورههایی در زمینه پژوهشهای علمی به اجرا گذاشت. در حال حاضر، بیش از ۱۰۳ هزار دانشجو و مربی از ۲۹۰ مرکز آموزشی در این برنامه شرکت دارند. علاوه بر این، خانم یینگ در هیات مشاوران شش شرکت کارآفرین (استارت آپ) و یک صندوق سرمایهگذاری نیز مشغول فعالیت است.
شایان ذکر است که پروفسور یینگ، در سال ۲۰۰۰ در سنگاپور به دین مبین اسلام مشرف شد و در زندگی خود، همواره از تمرکز و توجه اسلام به علم و خدمات اجتماعی الهام گرفته است. وی در مراسم دریافت جایزه خود از بنیاد «خانواده عبدالعلی طیبعلی» گفت: «مفتخرم که تلاشهای ما بیرون از جامعه علمی نیز مورد توجه قرار گرفته و امیدوارم که این امر، جوانان بیشتری را برای دنبال کردن پژوهش و تحقیق ترغیب کند».
این جایزه توسط خانم «حلیمه یعقوب» رئیس پارلمان سنگاپور - که وی نیز بانویی مسلمان است - به پروفسور یینگ اهداء شد.