کد خبر:۶۰۳۰۲۰
جعفریان در همایش شهید مطهری:

​تحول آموزشی نیازمند ایجاد زیرساخت و برنامه‌ریزی صحیح است/ کیفیت آموزشی؛ مهمترین برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران

​رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تحول آموزشی نیازمند ایجاد زیرساخت و برنامه‌‌ریزی صحیح است، گفت: مهمترین برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشرفت در زمینه کیفیت آموزش است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی جعفریان در دهمین همایش دانشگاهی شهید مطهری که امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، به تشریح برنامه چهار ساله برنامه های این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 13 هزار دانشجو دارد و در حوزه بالینی نیز بیش از 2 هزار نفر، در PHD حدود 1700 نفر و در دکتری حرفه ‌ای 2400 نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند. تعداد محدودی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقطع کارشناسی و عمده دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می ‌کنند و ترکیب دانشگاه از نظر آموزشی ترکیب آموزش تحصیلات تکمیلی است و این ظرفیت برای ما مهم است.

 

وی ادامه داد: دانشگاه ما در حال حاضر 326 نفر استاد تمام‌ وقت و 6 استاد ممتاز دارد و 439 نفر دانشیار در این دانشگاه فعالیت می‌کنند و حدود نصف اعضای هیئت علمی ما در مرتبه استادی هستند که این مساله نشان ‌دهنده این است که دانشگاه از جهات مختلف ظرفیت بالایی دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت: دانشگاه ما در زمینه درصد قبولی در آزمون ‌های برد تخصصی درصد بسیار خوبی دارد. این میزان در کشور به طور متوسط 42 درصد، ولی در دانشگاه ما 62 درصد است. در جشنواره شهید مطهری علاوه بر اینکه گواهی اعتباربخشی برای دانشگاه صادر شد، در تولید علم نیز دانشگاه توانست رتبه برتر را کسب نماید.

 

جعفریان اظهار داشت: با توجه به افزایش کمی قابل توجه دانشجو در دوره‌ های قبل در دولت یازدهم به خوبی جلوی این موج افزایش گرفته شد و در حال حاضر برنامه دانشگاه ارتقای کیفیت و زیرساخت‌ های خدمات آموزشی است. در حوزه مرجعیت علمی موضوع نوآوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران پیگیری می ‌شود و در حال حاضر در این زمینه به تولید فناوری رسیده‌ایم و در سطح دانشگاه‌ های نسل 3 عمل می ‌کنیم.

 

وی ادامه داد: در حوزه ارائه خدمات درمانی این دانشگاه عملا فعالیت دانشگاه‌های نسل سوم را انجام می‌دهد. در این حوزه با بررسی نیازهای کشور به خدمت ‌رسانی متناسب با نیاز جامعه ورود نموده ایم. حدود 15 سال است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران سرمایه‌ گذاری در این زمینه انجام می‌ شود و خروجی مناسبی از این سرمایه‌ گذاری‌ها حاصل شده است. حجم ارتباطات بین ‌المللی و حضور در مجامع بین‌ المللی تقریبا در این دانشگاه بی ‌نظیر است و تبادلات علمی خوبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران با سایر کشورها صورت گرفته است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: تحول در آموزش نیازمند ایجاد زیرساخت‌های مناسب، برنامه ‌ریزی صحیح و مشارکت دست ‌اندرکاران حوزه آموزش به ویژه اعضای هیئت علمی است. در حال حاضر 5 درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را دانشجویان خارجی تشکیل می ‌دهند. این آمار، آمار مناسبی نیست، در حالی که در بهترین دانشگاه ‌های دنیا نیز تعداد دانشجویان خارجی از 15 درصد تجاوز نمی‌ کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار