آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۹۵۹
لاریجانی در جشنواره شهید مطهری:

داشتن شرکت دانش‌بنیان به منزله فاصله دانشگاه از بدنه دولت است/ افزایش ۳۵ درصدی بورسیه دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه داشتن شرکت دانش‌بنیان به منزله فاصله دانشگاه از بدنه دولت است، گفت: شرکت دانش‌بنیان یعنی دانشگاه راهی در خارج از دانشگاه برای هزینه‌های خود یافته است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حدود ۲۰۰۰ هیئت علمی و تعداد 13 هزار نفر دانشجو دارد که این به منزله ظرفیت بالای این دانشگاه در سطح دانشگاه های علوم پزشکی است.

 

وی افزود: در کنار بحث ساختار و زمان، افراد برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران هم چنان در عرصه پزشکی می درخشند و این ها ارزش هایی است که به این آسانی پیدا نمی شود.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان داشت: ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران ظرفیت بسیار مهمی است و این دانشگاه در حوزه آموزش پزشکی به خوبی و عمیق عمل می‌ کند. به نظر می ‌رسد دانشگاه علوم پزشکی تهران می ‌تواند برای دانشگاه ‌های دیگر نیز الگو شود. همه ظرفیت ‌های موجود به دانشگاه علوم پزشکی تهران این پتانسیل را می‌ دهد که به طرف دانشگاه‌ های هزاره سوم حرکت کند.

 

وی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه ‌هایی که محصول ‌محور هستند و با شرایط کشور خود را هماهنگ می‌ کنند و ارزیابی بهتری از ورودی و خروجی کار خواهند داشت، می ‌توانند به دانشگاه‌ های نسل سوم نزدیک شوند. بودجه‌های دانشگاه ‌های علوم پزشکی در سال جاری 35 درصد رشد داشته است، اما وقتی بررسی می ‌کنیم حدود 80 درصد این بودجه ‌ها برای حقوق اعضای هیئت علمی صرف می‌ شود. بنابراین هزینه‌ کرد این بودجه‌ ها بسیار دشوار است؛ مگر اینکه دانشگاه‌ ها راهی به بیرون از دانشگاه پیدا کنند که دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه نیز توانایی زیادی دارد.

 

لاریجانی ادامه داد: داشتن شرکت دانش ‌بنیان به این مفهوم است که ما ارتباط با خارج از دانشگاه را تقویت کردیم و دانشگاه از بدنه دولت فاصله خود را بیشتر کرده است و مستقل عمل می‌ کند.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه باید خانه اساتید باشد و اساتید احساس کنند رشد و زندگی موثر در این مکان امکان‌پذیر است. دانشگاهی مثل دانشگاه علوم پزشکی تهران که تربیت مربی و استاد برایش مهم است، باید سرمایه‌ گذاری ‌هایی در این حوزه انجام دهد تا تربیت مربی و استاد واقعی داشته باشیم.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه در زمینه اخلاق و رفتار حرفه ‌ای کارهایی باید انجام شود و کدهایی بین استاد و دانشجو در گروه‌ های آموزشی قرار گیرد، گفت: دانشگاه ‌ها می‌ توانند در این راستا قدم ‌های مهمی را بردارند. اگر در حوزه آموزش پزشکی بخواهیم مرجعیت علمی را دنبال کنیم، یکی از جاهایی که باید پرچمدار این موضوع باشد، دانشگاه علوم پزشکی تهران است. این دانشگاه باید ماموریت ‌های روشنی را برای خود رصد کند و این مسئله در آینده می‌ تواند موجب درخشش این دانشگاه شود.

 

وی در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران تعاملات بین ‌المللی بیشتری از دیگر دانشگاه‌ های علوم پزشکی در کشور دارد. توجه به مرجعیت علمی در دانشگاه‌ های نسل سوم و موضوع مجازی‌ سازی از امور مهمی است که می ‌تواند در دانشگاه علوم پزشکی تهران پیگیری شود و موجب ارتقای کل کشور گردد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: تغییرات دولت خیلی قابل پیش ‌بینی نیست. بسیار مناسب است که دانشگاه علوم پزشکی تهران ایده ‌های خود را اجرا کند و همچنین این دانشگاه نباید به وضع موجود خود غره شود و تلاش خود را بیشتر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار