فرزند شهید عسگری: پدرم از اینکه دوستانش شهید می‌شدند و خودشان زنده‌اند، ناراحت بودند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۳۷۷
در مراسم گرامیداشت اساتید و دانشمندان شهید اقتدار ملی؛

فرزند شهید عسگری: پدرم از اینکه دوستانش شهید می‌شدند و خودشان زنده‌اند، ناراحت بودند

فرزند شهید عسگری گفت: پدرم از اینکه دوستانش یکی پس از دیگری شهید می‌شدند و خودشان هنوز زنده‌اند، ناراحت بودند.

فرزند شهید عسگری: پدرم از اینکه دوستانش شهید می‌شدند و خودشان زنده‌اند، ناراحت بودند

فرزند شهید دکتر منصور عسگری فیزیکدان و دانشمند هسته‌ای در مراسم گرامیداشت اساتید و دانشمندان شهید اقتدار ملی اظهار داشت: پدر و مادر و خواهرم انسان‌هایی بودند که در همه ابعاد وجودی رشد یافته بودند. از ویژگی‌های مشترک آنها می‌توانم به عشق وافر به امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری، تواضع، خلوص، تعهد، مهربانی، نماز اول وقت و کمک به نیازمندان اشاره کنم.

 

وی افزود: پدرم انسان بزرگی بودند؛ شاعر، عارف، ادیب، ورزشکار، بسیار باهوش و در عین حال متواضع و بی‌ادعا. هیچ‌گاه دنبال دنیا و اسم و رسم آن نبودند، بلکه برای خداوند کار می‌کردند.

 

فرزند شهید تصریح کرد: تمام خانواده‌ام فرشته‌هایی بودند که چند صباحی سعادت این را داشتم که در کنارشان باشم. آرزوی همه آنها، پدر، مادر و خواهرم شهادت بود.

 

وی یادآور شد: پدرم دائماً می‌گفتند و از اینکه دوستانش یکی پس از دیگری شهید می‌شوند و خودشان هنوز زنده‌اند، ناراحت بودند. از خواهرم هم دست‌نوشته‌هایی پیدا کردیم که در آنها دائماً با خداوند راز و نیاز می‌کرد و آرزوی شهادت داشت.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار