کد خبر:۶۰۴۱۰۵
نرم‌افزارهای کاربردی رشته من-۴

آشنایی با نرم‌افزارهای تخصصی رشته برق؛ راهی موثر برای ارتقای شغلی

در گزارش‌های قبل، به معرفی نرم افزارهای مهم وکاربردی دانشجویان رشته برق پرداختیم. این معرفی از کاربردی‌ترین نرم‌افزارها در حین تحصیل شروع و تا معرفی نرم‌افزارهای پیشرفته که موجب ارتقای شغلی می‌شود، ادامه پیدا کرد. در این گزارش می‌خواهیم دیگر نرم‌افزارهای مهم این رشته را معرفی کنیم.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛در گزارش های قبل، به معرفی نرم افزار های مهم وکاربردی دانشجویان رشته برق پرداختیم.این معرفی از کاربردی ترین نرم افزارها در حین تحصیل شروع و تا معرفی نرم افزارهای پیشرفته که موجب ارتقای شغلی می شود، ادامه پیدا کرد. در این گزارش هم می خواهیم دیگر نرم افزارهای مهم این رشته را معرفی کنیم.

 

CircuitMaker. The Virtual Electronics Lab

نرم افزاری برای طراحی شماتیك و PCB مدارات می باشد که نیازهای آموزشی کاربر را نیز برآورده می نماید.

 

 

CYME CYMCAP

نرم افزاری برای محاسبه ظرفیت کابل ها می باشد. که کابل ها را از نظر تنش های حرارتی و مکانیکی مورد بررسی قرار می دهد.

 

 

CYME CYMTCC

نرم افزاری برای هماهنگی تجهیزات و ابزارهای حفاظتی می باشد.

 

 

CYME PSAF

نرم افزار PSAF شامل ابزارهای زیر است :

PSAF Flow : محاسبات پخش بار
PSAF Motor Start : محاسبات راه اندازی موتور
PSAF Fault : محاسبات اتصال كوتاه
PSAF STAB : محاسبات پایداری گذرا
PSAF Harmo : محاسبات هارمونیكی
PSAF LINE : دیاگرام تك خطی

 


DIALux


یکی از بهترین نرم افزار های مهندسی روشنایی بوده و جهت شبیه سازی و محاسبات روشنایی خیابان ها، معابر عمومی، ساختمان ها، تونل‌ها، محوطه‌ها و ... استفاده می گردد. همچنین قابلیت وارد کردن یک نقشه دو بعدی به داخل نرم‌ افزار هم وجود دارد که در این حالت می‌توان طرح‌ های مختلف روشنایی را بر حسب تجهیزات داخل ساختمان یا مکانهای دیگر قرار داد.

این نرم افزار به صورت رایگان در سایت این نرم افزار به آدرس www.dialux.com وجود دارد. همچنین پلاگین های مختلفی از این نرم افزار را میتوان از سازندگان مختلف چراغ به ان اضافه كرد. بسیاری از سازندگان داخل كشور هم پلاگین های این نرم افزار را برای محصولات خود تولید كرده اند. برای كسانی كه تاسیسات برقی و روشنایی كار میكنند مناسب ترین نرم افزار می باشد و یكی از بزرگترین محاسن آن امكان Import و Export كردن نقشه های اتوكد به محیط كاری نرم افزار می باشد.


Dolphins Volts


جهت طراحی مدارهای الکتریکی کاربرد دارد.


E۳ Series


نرم افزاری پیشرفته برای ترسیم نقشه های برق بوده و دارای معماری پیشرفته ای می باشد. مجموعه E۳ Series دارای طراحی پیشرفته و كارآمد و بسیار دقیقی می باشد. طرز كار نمای ظاهری نرم افزار در نوع خود جالب می باشد.

پایه و اساس كار این نرم افزار بر اساس E-CAD می باشد كه دارای طراحی پیشرفته برای انجام عملیات و طراحی است. بر خلاف سیستم پیشرفته و طراحی پیچیده، سیستم آن طوری است كه كاربران ویندوز می توانند به راحتی با آن ارتباط برقرار كرده و بعد از صرف زمان بسیار اندكی به راحتی تمام كارهای خود را با آن انجام دهند.


Electrical and electronic formulas


نرم افزاری جهت ارائه تمامی فرمول های مربوط به الکترونیک و قدرت است.

 


بیشتر نرم افزارهای معرفی شده در این گزارش، به صورت تخصصی برای رشته های مهندسی برق هستند. اما برخی از آنها برای رشته های دیگر (مثل صنایع و مکانیک) نیز کاربرد دارند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار