کد خبر:۶۰۲۲۰۱
نرم‌افزارهای کاربردی رشته من-۳

آشنایی با نرم‌افزارهای تخصصی رشته برق برای سهولت در ورود به بازار کار

در ادامه معرفی نرم‌افزارهای رشته برق، با نرم‌افزارهای تخصصی‌تر در حوزه برق آشنا می شویم که برای ارتقای شغلی و افزایش راندمان کاری مفید است.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ در ادامه معرفی نرم افزارهای رشته برق، با نرم افزارهای تخصصی تر در حوزه برق آشنا می شویم که برای ارتقای شغلی و افزایش راندمان کاری مفید است:

 

Transformer Design

نرم افزاری جهت طراحی ترانسفورماتور می باشد. که با استفاده از اطلاعات ورودی از جمله توان، جریان، و ولتاژ، اطلاعات لازم برای طراحی و ساخت ترانسفورماتور را ارائه میکند.

 

Automation Studio

نرم افزار Automation Studio نرم افزاری است برای طراحی مدار. و کاربرد عمده آن در بخش اتوماسیون و تکنولوژی کنترل می باشد. این نرم افزار امکان طراحی مدار شماتیک، شبیه سازی مدار و مستند سازی فرآیند را به کاربر می دهد.

 

زمینه هایی که این نرم افزار در آن کاربرد های فراوانی دارد عبارتند از:

سیستم های هیدرولیک صنعتی

سیستم های نیوماتیک صنعتی

سیستم های هیدرولیک موبایل

سیستم های کنترل الکتریکی

کنترل با PLC

سیستم های کنترل خودکار

 

Resistance Code

نرم افزاری برای تعیین مقدار مقاومت با استفاده از نوارهای رنگی می باشد.

 

Cable Sizing

نرم افزار کاربردی برای تعیین کابل های مورد استفاده در تاسیسات الکتریکی.

 

Caddie

این نرم افزار برای طراحی و شبیه سازی بخش اتوماسیون کاربرد دارد.

 

CalculuX

نرم‌افزار هوشمند CalculuX محصول شرکت Philips است. این نرم افزار علاوه بر سادگی، کاملاً با استانداردهای جهانی از جمله استاندارد ملی روشنايي معابر ايران منطبق بوده و حتی قادر به پيشنهاد بهترين و بهينه‌ ترين ارتفاع نصب، فاصله نصب و زاويه نصب براي هر چراغ و برای انواع معابر و خيابان‌ها می‌باشد. به گونه‌ای که به راحتی می‌توان از نظر اقتصادی و فنی و زيباشناختی در ميان طرح‌های گوناگون محاسبه شده، مناسب‌ ترين و بهينه‌ ترين طرح را انتخاب نمود.

 

اين نرم‌ افزار در حال حاضر در کشورهای مختلف جهان به کار رفته و بانک اطلاعاتی چراغ‌ های روشنايي سازندگان مهم جهان، در مجموعه بسته نرم‌افزار موجود می‌باشد.

 

با توجه به اهمیت موضوع صرفه جویی در انرژی، نرم افزاری مانند CalculuX ميتواند ما را در اين امر مهم ياری كند. با توجه به قابليت‌ها و انعطاف‌پذيری نرم‌افزارها و ضرورت تبعيت از استاندارد، بی‌شک در آينده‌ای نزديك نرم‌افزارهای کاربردی هم‌چون CalculuX تنها ابزار محاسباتی كليه شرکت‌های توزيع نيروي برق در زمينه طراحی روشنايی معابر خواهد بود.


بیشتر نرم افزارهای معرفی شده در این گزارش، به صورت تخصصی برای رشته های مهندسی برق هستند. اما برخی از آنها برای رشته های دیگر (مثل صنایع و مکانیک) نیز کاربرد دارند.

 

هفته آینده و در گزارشی دیگر با نرم افزارهای تخصصی بیشتری در زمینه مهندسی برق آشنا می شویم تا دانشجویان بتوانند پیش از ورود به بازار کار و با آموزش این نرم افزارها ، با دست پر راهی بازار کار شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
در دانشگاه های ایران متاسفانه فقط تئوری درس می دهند و آزمایشگاه های و اساتید به روز نیستند.
کسانی که گرایش الکترونیک هستند اگر می خواهند که کار پیدا کنند باید این ها را خوب یاد بگیرند:
1-Altium Designer
2- ARM
3-FPGA
4-PLC
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار